Gamescom'da Saints Row serisinden yeni bir oyun göreceğiz

Eren Eroğlu 22.08.2021 - 19:14
25 Ağustos 2021'de başlayacak olan Gamescom etkinliğinde Saints Row serisinden yeni bir oyun göreceğimiz resmen doğrulanmış bulunuyor.

Saints Row serisinin yeniden oyuncuların karşısına çıkacağıyla ilgili serinin yayıncısı Deep Silver, çeşitli ipuçları vermekteydi. 25 Ağustos 2021'de başlayacak olan Gamescom etkinliğinin açılış canlı yayınına ev sahipliği yapan Geoff Keighley ise yeni bir Saints Row'u az çok doğrulamış bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde resmi Saints Row internet sitesine yerleştirilmiş olan yeni bir görselle de, etkinlikte Saints Row ile alakalı bir şey göreceğimizi kesin olarak kanıtlanmış oldu.

Gamescom'da Saints Row serisinden yeni bir oyun göreceğiz

Saints Row'un resmi internet sitesindeki, grafiti aracılığıyla ''Rebooting'' yani; ''Yeniden başlatılıyor'' yazılmış bir duvar görseliyse oyuncuların dikkatinden kaçmadı. Ayrıca resmi Saints Row Twitter hesabı, ''Reboot'' olayının tamamen yepyeni bir oyun olacağını ve ''Remake veya remaster olmayacağını'' doğrulamış bulunuyor.

Gamescom'da Saints Row serisinden yeni bir oyun göreceğiz

Aradan geçen senelerden sonra yeni bir Saints Row oyunu görmek oldukça heyecan verici olacak. 2019 yılının mali raporlarında geliştirici Volition'un yeni bir Saints Row oyunu üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı; fakat sonrasında herhangi bir ayrıntı görmemiştik. 25 Ağustos 2021'de düzenlenecek olan Gamescom etkinliğinde detaylardan haberdar olacağız. Ayrıca geçtiğimiz günlerde, Gamescom'da Xbox sunumu yapılacağı da açıklanmış bulunuyor. 24 Ağustos'ta Türkiye saatiyle 20.00'da başlayacak olan sunum, Gamescom 2021'in ilk sunumlarından bir tanesi olarak yer alacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2021 21:55
Üçüncü oyun kalitesinde ama bir tık daha ciddi ve adam gibi araç sürüş mekanikleri olursa tadından yenmez, güzel ve tutarlı bir coop oyununa da izin verirse uuu uf.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2021 10:35
günaydın eren bey benim de yıllardır çıkmasını istediğim bir kaç oyun seerileri var singularity 2 fear 4 quake 5 sizce bu üç oyunu iler ki yıllarda görebilir miyiz :)
---------------------------------------------------------
Günaydın, benim de yıllardır yeni bir Battle for Middle Earth hayalim var fakat ihtimaller aynı sanırım :) Ama yeni bir Quake görme olasılığımız oldukça yüksek tabii ki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gamescom'da Saints Row serisinden yeni bir oyun göreceğiz
İlginizi Çekebilir