Ghost of Tsushima geliştiricisi yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Burak Bahar 14.04.2021 - 15:52
Ghost of Tsushima oyununun geliştiricisi Sucker Punch'ın yeni projesi, bir "iş ilanı" vasıtasıyla keşfedildi.

2020 yılında Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan Ghost of Tsushima oyununun geliştiricisi Sucker Punch, “muhteşem bir çok oyunculu oyun” olarak tanımladıkları yeni bir proje üzerinde çalışıyor.

Projenin ilk detayları, Sucker Punch'ın iş başvuruları için kullandığı internet sitesindeki bir iş ilanı vasıtasıyla görüldü. Ghost of Tsushima oyununun geliştiricisi; Washington, Bellevue'deki ekibine katılmak üzere Çok Oyunculu/Ağ Programcısı arıyor. İşin tanımının bir bölümünde: "Yetenekli çok oyunculu tasarımcılarımız harika oyun ekibi deneyimleri yaratıyor. Muhteşem bir çok oyunculu oyunu hayata geçirmede siz de çok önemli olacaksınız" deniyor.

Ghost of Tsushima oyununun geliştiricisi Sucker Punch heyecanlandırdı

Rolün tanımından ve gereksinimlerinden pek işimize yaramasa da biraz daha fazla sonuç çıkarabiliriz. Ne tür bir çok oyunculu oyun üzerinde çalışıldığından bahsedilmiyor ve bu nedenle projenin PvP, PvE veya co-op olup olmadığını bu aşamada belirleyemiyoruz. İstenen/sunulan diğer tüm ayrıntılar, çevrim içi çok oyunculu programlamanın oldukça standart gereksinimlerini içeriyor. Bağlantıdan iş ilanının tanımı ve gereksinimleri ile alakalı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Ghost of Tsushima geliştiricisi yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Bu yeni çok oyunculu proje Sucker Punch'ın ilk projesi değil. Ghost of Tsushima oyunu piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra eklenen iyi bir co-op çok oyunculu moda sahipti. Sucker Punch'ın kısa süre önce "feodal Japonya'da geçen hikayeleri yazma arzusu" olan bir yazar için iş ilanı oluşturduğunu da unutmamak lazım. Şu anda bu projelerin birbiriyle ilişkili mi yoksa ayrı mı olduğunu bilemiyoruz. Siz yine de buradan alabileceğiniz şeyleri alın.

Ghost of Tsushima oyununun ve geliştirici Sucker Punch'ın başarısı ise yadsınamayacak kadar büyük. Oyuna olan ilgi oldukça büyüktü ve bu ilginin hala daha devam ettiği bilinen bir gerçek. Gelen istatistikler de bunu doğrulayacak nitelikte. Geniş bir perspektifle bakıldığında oyun; PlayStation 4 platformunda %50.2 bitirme oranı ile alan listesinin ikinci sırasına yerleşerek en çok bitirilen açık dünya oyunlarından biri olmuştu.

Başta Ghost of Tsushima sevenler olmak üzere sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2021 17:56
Bu arada Change.org da Days Gone 2 yapılsın diye imza kampanyası başlatılmış isteyenler imza atabilir
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2021 08:43
Coop yapmaya kalkmışlar onu. İmza mimza yok. Haydee başka kapıya.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost of Tsushima geliştiricisi yeni bir oyun üzerinde çalışıyor
İlginizi Çekebilir