Ghost Recon Breakpoint için yapay zeka takım arkadaşları yolda

Alparslan Gürlek 9.06.2020 - 12:46
Ubisoft, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint oyununa yapay zeka takım arkadaşları ekleyeceğini duyurdu. Ertelenen güncelleme Temmuz ayında yayınlanacak.

Nisan ayında Ubisoft, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint için oyuncu deneyimini iyileştirmeye ve hataları düzeltmeye yönelik bir güncelleme duyurmuştu. Güncellemenin ilk duyurulan tarihi Haziran ayını işaret ediyordu. Gel gör ki Ubisoft, Haziran ayı geldiğinde bu kararı değiştirdi ve erteledi. Güncellemeyi Temmuz ayında daha kapsamlı bir şekilde yapacaklarını açıkladılar. Bu gecikmenin kendini affettirmesi için de güncellemenin kapsamını genişleteceklerini duyurdular.

Ubisoft, Ghost Recon Breakpoint oyununa yapay zeka takım arkadaşları ekliyor

İyi haber şu ki, güncelleme aynı zamanda oyun ilk çıktığında bulunmayan yapay zeka takım arkadaşlarını da oyuna ekliyor. Breakpoint'in selefi Ghost Recon Wildlands, yapay zeka kontrollü takım arkadaşları sunuyordu. Bu ne kadar gerçek oyuncularla oynama deneyimine yakın bir oyun deneyimi sunmasa da, yalnız olduğunuzda yapamayacağınız birçok taktik seçeneğini açıyordu.

Ghost Recon Breakpoint için yapay zeka takım arkadaşları yolda

Öyle ki yapay zekalar, büyük hasarlar alıp düştüğünüzde sizi canlandırıp, dövüşe tekrar dahil edebilecekler. Yalnız oynarken bunun acısını hisseden oyuncular bu yazdığımın ne kıymetli bir özellik olduğunu anlayacaktır. Ubisoft da bunun farkında ve geçen yılın sonlarında, yapay zeka takım arkadaşlarının oyuna eklenmesinin oyuncular tarafından en çok talep edilen özelliklerden biri olduğunu belirtmişti.

Yapay zeka takım arkadaşlarının yanı sıra, 2.1.0 güncellemesi ayrıca bir "Oyuncuya karşı oyuncu" (PvP) güncellemesi olacak. Hata düzeltmeleri ve oyun deneyimini iyileştirmeye yönelik 2.0.5 güncellemesi için tasarlanan her şeyi içerecek. Buna DMR (Designated Marksman Rifle) isimli keskin nişancı tüfeği de dahil.

Ghost Recon Breakpoint için yapay zeka takım arkadaşları yolda

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, 2019 yılında ilk çıktığında oldukça kötüydü ve olumsuz eleştirilerin tabiri caizse altında ezilmişti. Ubisoft'un yapacağı bu güncelleme, oyuna yönelik büyük bir hamle olabilir. İşleri tekrar yoluna koymaları hem Tom Clancy hayranlarını hem de "Tom Clancy's" serisinin sevenlerini mutlu edecektir. Ayrıca Ubisoft, Mart ayında ücretsiz deneme sürümünü ve oyuna sahip olan insanların, oyunu satın almamış arkadaşlarıyla oynayabilmesi için "Friend Pass" özelliğini açmıştı. İlerleyen güncellemeler ile oyuncuların Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint oyununda daha fazla zaman geçirmek isteyeceğini düşünüyorum. Ubisoft, her ne kadar huyu olmasa da bir şeyleri yoluna sokmaya çalışıyor. Bunu daha önce bazı oyunlarında da görmüştük.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gunslinger
Gunslinger 10.06.2020 15:03
division 2 gibi 14-15 tl ye verseler alınabilir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2020 07:53
Alalı 6 ay oldu.. Aldıpığıma da pişman olmuştum.. Güncellemeden sonra başından kalkmayacaz herhalde :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2020 16:58
Düşman AI durumu otistik şempanzeden bile kötü. Bir de utanmadan AI co-op mu yapmışlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2020 16:04
Geç kaldılar..
Kalan Karakter: 300 Gönder
cemakturk
cemakturk 9.06.2020 15:27
Belki şimdi bir şeye benzer.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost Recon Breakpoint için yapay zeka takım arkadaşları yolda
İlginizi Çekebilir