Ghost Recon Wildlands'in PvP mod'u geldi

Furkan Sakoğlu 22.09.2017 - 13:25
Ghost Recon Wildlands'de PvP keyfi başladı

Tom Clancy imzalı Ghost Recon: Wildlands, Ghost Recon serisini açık dünya türü ile buluşturmuş, etkileyici grafikleri, başarılı taktiksel oynanışı ve muhteşem vuruş hissi ile oyuncular tarafından hayli sevilmişti. Steam ve konsollarda da olumlu yorumlar almayı başaran yapım, satış rakamları ile de Ubisoft'u memnun etmeyi başarmıştı. Gelen güncellemeler ve yeni DLC'ler ile içeriğini genişleten ve daha geniş kitlelere hitap etmeye çalışan Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, bugün aldığı güncelleme ile birlikte PvP mod'u için açık beta testini başlattı. Mod'un açık beta testi 25 Eylül'e kadar devam edecek.

4 vs 4 şeklinde arkadaşlarımız ile birlikte taktiksel bir PvP deneyimi vadeden Ghost Recon Wildlands, PvP mod'u ile oyunculara Assault, Marksman ve Support şelinde 3 farklı sınıf sunacak. tıpkı Battlefield serisi gibi devasa haritalarda düşman takımı avlamaya çalışacağımız yapım, bakalım oyuncuların beklentilerini karşılamaya yetecek mi? Ayrıca Wildlands'in önümüzdeki aylarda tıpkı Playerunknown's Battlegrounds'da olduğu gibi bir Battle Royale oyun türüne de kavuşacağı geçtiğimiz haftalarda Ubisoft tarafından açıklanmış ve oyuncuları heyecanlandırmıştı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2017 16:16
Artık bu tür açık dünya oyunları daha çok tutuluyor. Bu oyun daha çok başarı elde edebilir tabi ubisoft desteği verirse.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2017 14:54
Bence beta bile değil. Oyunun çok eksiği var. Beta normalde son sürümden bir önceki halidir. Bu oyunun o kadar çok sınıf ve klas eksiği var ki. Bu haliyle çıkarsa balon olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost Recon Wildlands'in PvP mod'u geldi
İlginizi Çekebilir