GIGABYTE, Intel 965 tabanlı anakartlarında ATI CrossFire desteği sunuyor

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
GIGABYTE, Intel 965 tabanlı anakartlarında ATI CrossFire desteği sunuyor
-- GIGABYTE, Intel® 965 tabanlı anakartlarında ATI CrossFire™ desteği sunuyor -- Anakartlar, ekran kartları ve diğer bilgisayar donanımlarının lider üreticisi GIGABYTE, GA-965P-DQ6, GA-965P-DS4 ve GA-965G-DS4 gibi ürünlerini de içeren, ödül kazanan Intel® 965 anakart serisi için ATI CrossFire™ çift grafik kartı teknolojisi desteğini duyurdu. Son derece gelişmiş Intel® Core™2 Duo işlemci desteği ile birlikte, GIGABYTE 965 serisi anakartlar, oyun tutkunlarına, sektördeki en yüksek performanslı ve üstün özellikli platformları sağlıyor.

965 serisi anakartlar için sundugu ATI CrossFire desteği ile birlikte, GIGABYTE, güçlü sistemlere ihtiyaç duyan kullanıcılar ve üst seviye oyun meraklıları tarafından talep edilen çok iyi optimize edilmiş performans ve esnekliği sunuyor. Çift PCI Express bağlantı imkanı ile eşsiz çoklu-GPU desteği sağlamak üzere tasarlanan GIGABYTE 965 serisi, çift ekran kartı çözümü ile, kullanıcılara ultra yumuşak 3D rendering, son derece hızlı frame oranları ve arttırılmış görüntü kalitesini kullanma avantajı sağlıyor.

Medya ve kullanıcılar tarafindan övgüler alan, GIGABYTE 965P-DQ6, 965P-DS4 ve 965G-DS4 modelleri performans sınırlarını zorlamaya devam eden eşsiz overclock yeteneklerinin yanısıra; geliştirilmiş sağlamlık ve dayanıklılık için tamamen katı kapasitör tasarımı ve GIGABYTE'ın tescilli "Silent Pipe" soğutma teknolojisi gibi eşsiz özelliklere sahiptir. ATi CrossFire desteği ile, GIGABYTE 965 serisi, oyun meraklılarının isteyebileceği tüm olağanüstü değerleri ve sıradışı oyun performansını sunuyor.

GIGABYTE anakartları ile ilgili detaylı bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
GIGABYTE, Intel 965 tabanlı anakartlarında ATI CrossFire desteği sunuyor
İlginizi Çekebilir