Goat Simulator 3 çıkış tarihi açıklandı

Talha Ramazan Yüzmeç 29.07.2022 - 11:45
Goat Simulator 3 çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde yapılan bir etkinlik sırasında resmen duyuruldu. Bir fragman ile duyurulan tarih oyuncuları şok etti.

Goat Simulator 3'ün Summer Game Fest sırasında duyurulması, oyunun hayranlarını bile şok etmişti. Bunun nedenleri olarak ikinci oyununun daha çıkmamış olması ve geliştiricilerin oyun içindeki karmaşayı bir üst seviyeye taşımış olması gösteriliyordu. Geliştiriciler şaşırtıcı bir şekilde oyunun geliştirme aşamasında olduğunu da doğruladı.

Goat Simulator 3 çıkış tarihi Kasım olarak açıklandı

Goat Simulator 3 çıkış tarihi açıklandı

Geliştiriciler tarafından Goat Simulator 3 çıkış tarihi 2022'nin sonları olarak açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde ise oyunun çıkış tarihi YouTube'da yayınlanan bir fragman ile resmen duyuruldu. Goat Simulator 3'ün yeni fragmanı, oyun hakkında tam olarak yeni bir şey göstermiyor. Ancak fragman konusu nedeniyle epey ilgi çekti. Fragmanda gökten düşen çok sayıda keçi gösteriliyor.

Oyunun çıkış tarihinin açıklanmasıyla birlikte yapımcı şirket, ön sipariş ile oyuna erken erişimin yolunu açtı. Goat Simulator 3'ün dijital sürümünde de önceden satın alma seçeneği mevcut ve oyun geliştiricilerin rastgele keçi çöpü olarak tanımladığı şeylerle dolu. Ancak yeniden düzenlenmiş eklentiler ve orijinal Goat Simulator'dan içerik içeren DLC olarak satılacak. DLC, çeşitli Payday maskeleri, MMO tank zırhı, bir uzay kaskı ve yeni bir giysisinin yanı sıra keçi Pilgor, Tony Shark, Goat Tower ve Trinket için 3D baskı dosyalarını içeriyor.

Oyunun Twitter hesabı, Summer Game Fest'ten bu yana sadece birkaç Tik Tok videosu dışında pek bir şey paylaşmadı. Coffee Stain YouTube kanalında da sadece bir fragman olduğunu görüyoruz. Neyse ki, Goat Simulator 3'ü ön sipariş vermek isteyenler muhtemelen nasıl bir şey göreceklerini zaten biliyorlar. 

Goat Simulator 3 çıkış tarihi 17 Kasım 2022 olarak resmen açıklandı. Ve daha önce duyurulduğu gibi oyun Epic Games Store üzerinden PC'de ve PlayStation 5 ve Xbox Series X/S dahil olmak üzere yeni nesil konsollarda piyasaya sürülecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Goat Simulator 3 çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir