God of War Ragnarök için yeni oynanış videosu geldi

Alparslan Gürlek 2.09.2022 - 19:27
God of War Ragnarök için oyunun özellikle savaş alanında yeni detaylarına yer veren kısa bir oynanış videosu yayınlandı.

God of War Ragnarök için savaş mekaniklerinin gösterildiği yeni bir oynanış videosu Game Informer tarafından yayınlandı. Videoda karşımıza savaşta 2018'deki oyunun üstüne nelerin eklendiği ve savaş mekanikleri konusunda karşımıza nelerin çıkacağı gösteriliyor. Aynı zamanda Kratos'un saldırı animasyonları ve bazı ince detaylar da karşımıza çıkıyor.

God of War Ragnarök için savaşa odaklı yeni oynanış videosu

Nispeten kısa diyebileceğimiz yaklaşık bir buçuk dakikalık yeni oynanış görüntüleri bazı konulara ışık tutuyor. Özellikle oyuncuların ne bekleyebileceğini gösteren videoda yeni savaş mekanikleri ve çevre etkileşimleri de gösterilmiş. Kaos bıçakları ile etrafa tırmanma özelliğinin getirdiği hızla, bu sefer karşımıza daha dinamik bir savaş döngüsünün çıkacağını görüyoruz.

Aynı zamanda üçgen düğmesine basılı tutarak kullandığınız silahın imza hareketini de etkinleştirebiliyorsunuz. Leviathan Baltası ya da Kaos Bıçakları kullanırken üçgene basılı tuttuğunuzda, silahın özelliğine göre savaş dinamiklerinde ufak değişiklikler elde ediyorsunuz. Leviathan Baltası'nda buz, Kaos Bıçakları'nda ise ateş ile silahınız donatılıyor ve saldırı anında bunun etkileri düşmana uygulanıyor. Videoda da görebileceğiniz gibi düşmanlarınızı dondurarak ya da tutuşturarak fazladan hasar verebiliyorsunuz.

God of War Ragnarök için yeni oynanış fragmanı yayınlandı

Buna ek olarak oyunda sürüngenlere benzeyen yeni bir düşman türü daha karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz günlerde detayları ortaya çıkan savaş yeteneklerinin videosu da böylece gelmiş oldu. Geri sayım sürerken God of War tarafından gelecek haberleri hızlıca okumak için bizi takip edebilirsiniz.

God of War Ragnarök 9 Kasım 2022'de PlayStation 4 ve PlayStation 5 için piyasaya sürülecek.

Yorumlar 24
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2022 19:30
Yaratıklar karşılık vermiyo kardeşim
Ne Ragnorogü Ne Avengersi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2022 09:00
hiç sevmedim seveceğimide sanmıyorum, baksanıza grafikerle ps4 standart
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2022 21:37
İlk defa ön sipariş verdiğim oyundur kendisi. Bu adamlara güvenim sonsuz. Muhteşem boss savaşları bizi bekliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2022 21:36
17 yıl oldu ilk gow u oynayalı. ps2, psp, ps3 , ps4 ve pc versiyonlarını oynadım. oynanabilirlik olarak hemen hemen hep aynı idi. tek tatmin eden yanı kombo çeşitliliğinden dolayı bir nebze sıkmaması ve çıktığı platforma göre ileri seviyedeki grafikleri idi. artık o grafik farkını da yakalamıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2022 18:24
yeni motora yeni grafiğe gerek yok,herşey hazır tek yapmaları gereken yetenek ağacı, silah ve senaryo çeşitliliği bunlara ek olarak en önemli olan hikaye derinliği, bu kadar. bunları yapamazlarsa büyük bir hayal kırıklığı olur hazıra konmak olur seriyi mahvederler spiderman miles moreles vakası olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War Ragnarök için yeni oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir