God of War Ragnarok yeni kamera arkası videosu yayımlandı

Batuhan Bolat 25.10.2022 - 19:22
PlayStation Türkiye, God of War Ragnarök sahne arkası video serisinin ikinci bölümünü resmi YouTube kanalında "Savaş Mekanikleri ve Düşmanlar" adıyla paylaştı.

Yayımcı Sony ve geliştirici stüdyo Santa Monica'nın sahne arkası video serisinin ikinci bölümü yayınlandı. Global resmi PlayStation Youtube kanalında "God of War Ragnarök - Combat and Enemies Elevated" olarak adlandırılan video resmi PlayStation Türkiye hesabında "God of War Ragnarök - Savaş Mekanikleri ve Düşmanlar" adıyla yayımlandı.

Perde arkası: Savaş Mekanikleri ve Düşmanlar

Video açıklamasında bu bölümde Santa Monica Studio ekibinin savaş sisteminin geliştirilmesinin ve savaş mekaniklerinin bazı önemli hususlarının öneminden bahsedilmiş. Videoda God of War Ragnarök geliştirme ekibinden bazı önemli isimlerin bu süreçte neleri amaçladıklarını, oyunda karşılaşacağımız bazı içerikler gibi konulara değindiğini görüyoruz. Aşağıdaki videodan bahsi geçen YouTube içeriğine ulaşabilirsiniz.

Oynama şansına eriştiğimiz oyunun ilk dakikalarına ve bazı dinamiklerine değindiğimiz ilk bakış oynanış yazımızı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

2018 yılında çıkan God of War oyununun PC sürümü kısa süre içerisinde Steamspy raporlarına göre 1 milyon satış rakamını geçmişti. God of War Ragnarök ise şüphesiz bu yılın en çok beklenen oyunları arasında yer alıyor. God of War Ragnarök PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 9 Kasım'da çıkacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2022 12:22
E hergün oynanış videoları da yayınlasınlar tam olsun.Amma baydı gow haberleri ya hiç alasım kalmadı valla.
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War Ragnarok yeni kamera arkası videosu yayımlandı
İlginizi Çekebilir