Google'ın 25. yıl kutlamaları indirimlerle geliyor

Taylan Bal 3.08.2023 - 13:37
Google'ın oluşumunun üzerinden 25 yıl geçti. Bu özel dönüm noktasını kutlamak için Google belirli mağazalarda %25 indirim sunuyor.

Google'ın en popüler web sitesi olan Google'ın oluşumunun üzerinden sağlam 25 yıl geçti. Bu özel dönüm noktasını kutlamak için Google, %25 indirimler sunuyor, ancak şu anda sadece seçilen bir mağazada.

Google'ın 25. yılında özel indirimler

Google'ın doğum günü genellikle 27 Eylül'de kutlanıyor, ancak şirketin kuruluş tarihi 4 Eylül 1998'de. Uluslararası Google Mağazaları genellikle Eylül ayında çeşitli fiyat indirimleriyle bu olayı kutlarken, ABD Google Mağazası genellikle bu etkinliklere katılmıyor. Nedeni ise Black Friday çılgınlığının takvime çok yakın olması.

Japonya'daki Google mağazasından özel fırsatlar

Google, 25. doğum günü tekliflerini sadece Japonya'daki Google Mağazası için duyurdu. 25. doğum günü önemli bir dönüm noktası olarak karşımıza çıkıyor. Bu yüzden belki de diğer uluslararası mağazalar da önümüzdeki haftalarda cazip bir şeyler sunacak olabilir.

Google Pixel alıcılarına özel hediyeler

Bu yıl, fiyat kutlamaları normalden daha erken başlıyor. Örnek olarak 8 Ağustos'ta. Fırsatlardan yararlanmak için sadece iki haftaları olacak, çünkü satış 22 Ağustos'ta sona eriyor. Google Store Japonya, seçilen ürünlerde %25 indirim sunuyor, işte kampanya kapsamındaki ürünler:

  • Pixel 7 & 7 Pro
  • Pixel 7a
  • Pixel Tablet
  • Pixel Buds A-Series
  • Pixel Buds Pro
  • Pixel Watch Bluetooth/Wi-Fi & 4G LTE
  • Nest Hub 2. Nesil
  • Chromecast with Google TV HD & 4L
  • Nest Wifi router

Dahası, Google Store Japonya'dan listedeki Pixel akıllı telefonlardan birini satın alan müşterilere gelecekteki alışverişlerde kullanılmak üzere 5.000 yen (yaklaşık 35 ABD doları) değerinde mağaza kredisi ve Google Pixel Tablet satın alımlarında 13.000 yen (yaklaşık 90 ABD doları) değerinde mağaza kredisi verilecek. Uygun akıllı telefonlar için takas yapılarak 50.000 yen'e kadar (yaklaşık 350 ABD doları) geri ödeme alınabilecek.

Google Pixel alıcıları, Google tarzı çizimler ve yazılarla dolu özel sınırlı sayıda çanta hediyesinden yararlanacaklar. Çanta üzerinde büyük bir '25' ve '1998' yazmaktadır. Google Store Japonya, çantanın 16 inçlik bir dizüstü bilgisayarı sığdıracak kadar büyük olduğunu belirtiyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 06:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Google'ın 25. yıl kutlamaları indirimlerle geliyor
İlginizi Çekebilir