Gotham Knights Batgirl oynanış videosu yayınlandı

Talha Ramazan Yüzmeç 22.07.2022 - 11:42
Gotham Knights Batgirl oynanış videosu bugün yayınlandı. Bu video oyunculara karakter hakkında ufak ama ilgi çekici detaylar gösterdi.

Bildiğiniz üzere Gotham Knights'ın oynanış videosu Summer Game Fest etkinliği sırasında yayınlanmıştı. Gösterilen ilk karakter Dick Grayson'ın Nightwing'i olmuştu. Nightwing'in yanı sıra BatGirl, Red Hood ve Robin'de fragmandaki karakterler arasında bulunuyor. Oyuncular heyecanla Gotham Knights Batgirl oynanış videosunu bekliyordu ve bu fragman bugün yayınlandı.

Gotham Knights Batgirl oynanış videosu ilginç detaylar içeriyor

Bu karakter gösterimleri, Gotham Knights'ın oynanabilir karakterlerine samimi bir bakış atarak karakterlerinin göz alıcılığını gösterdi. Oyunun genişletilmiş düzenlemeler ve benzersiz kozmetik görünümler sunacağı konuşuluyor. Bugün oyuncular için heyecanlı bir gelişme yaşandı. Gotham Knights BatGirl oynanış videosu yayınlandı. Batgirl'ün oynanışı, Gotham Knights'ın oyunun ilk oynanış fragmanında da görülen animasyonlarına benziyor.

Ancak bunun olumlu bir gelişme olduğu düşünülüyor çünkü oynanışı ilk gösterildiğinde zaten oldukça ihtişamlı gözüküyordu. Bu oynanış videosun bize tonfa silahının savaşta bir nunchaku'ya dönüştürülebileceğini gösteriyor. Batgirl'ün benzersiz pelerin kayması da gösteriliyor, ancak özelliğin ne kadar kapsamlı olacağını bize göstermiyor. Video daha sonra Batgirl'ün, bir isyanın gerçekleştiği Blackgate Hapishanesi gibi görünen yere doğru süzülmesine kadar devam ediyor.

Gotham Knights Batgirl oynanış videosu yayınlandı

Ayrıca Batgirl’ün, son derece belirgin kozmetik donanıma sahip olduğunu görüyoruz. Diğer Bat Ailesi üyeleriyle ekip halinde mücadeleyi gösteren çekimlerin yanı sıra, video aynı zamanda şaşırtıcı görünen kaba bir düşmana da yer veriyor. Hayranlara Gotham Knights'ı ön sipariş vermenin nadir bir Batcycle kozmetik ürününün kilidini açtığını hatırlatalım. Oyuncular Nightwing, Robin ve Batgirl'e güzel tepkilerle cevap verdi. Şimdi sırada Red Hood'un olduğu söyleniyor. 

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 01:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2022 23:09
benim bildiğim batgirl in saçları salık değildiki niye böyle bişey yapmışlar? ergenler için sexy olsun diyemi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2022 13:28
Batman varken Batgirl kim oynamak istesin! Yapın güzel Batman Joker oyunu kendimize gelelim :)
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2022 20:29
Oyun Gotham şehrini konu alıyor ve anladığım kadarıyla istenilen karakterle oynama şansı sunuyor. Bence gayet güzel bir özellik bu. Batgirl dediğin hatun çizgi romanda Batman'in sağ koludur, özellikle de tekerlekli sandalyeye düştükten sonra.
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2022 18:00
15:03 Dostum oyna oynama demiyorum ama ana oyun olarak değil de! Ek paket olarak oyna ??
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2022 15:03
Çocukluğumdan beridir çizgi romanları takip ederim, sadece DC, Marvel değil tabi; DarkHorse, Image, Dynamite, Boom, IDW, Humanoids, Valiant vs. takip ettiğim çok stüdyo var. Lakin "BEN" Batgirl ile oynamayı tercih ederim. Estetik ve farklılık her şeyden önce gelir. Batman için Arkham serisi yeterli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gotham Knights Batgirl oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir