Granblue Fantasy Re: Link için yeni video yayınlandı

Furkan Güler 17.12.2019 - 16:48
Oyun çok iyi duruyor.

İlk olarak Granblue Fantasy Project Re: Link adı ile duyurulan ve adı aynı kalan PS4'e özel yeni JRPG oyunundan aksiyon dolu video geldi. Granblue Fantasy Re: Link ilk başta sizlerde Final Fantasy 15 hissiyatı uyandırsa da, oyunun mekaniksel olarak FF serisinden farklı yönleri bulunuyor. Yayınlanan önceki videolarda oyunda bulunan karakterler ve mekanlar tanıtılıyordu. Geçmişte yayınlanan videolarda İlk olarak bizlere Katalina isimli kadın karakteri gösteren geliştiriciler, bizlere daha sonrasında oyunun ana karakterlerinden olan Rackham, Percival ve Io'yu göstermişti. Şimdi ise bu karakterleri toplu halde yeni bir videoda görüyoruz. Her bir karakterin farklı farklı özelliklerinin olduğu oyun, bizleri uzun saatler başına kilitleyebilir.

Granblue Fantasy Re: Link için yeni video yayınlandı

Takım bazlı dövüş dinamiklerini de oyuna dahil eden geliştiriciler, takımımız ile yaptığımız animasyonları ve becerileri de oyuna eklemiş. Daha öncesinde mobil platformlarda bulunan Granblue Fantasy oyununun evreninde geçen Granblue Fantasy Re: Link, mobil oyundan evrilen bir oyuna göre oldukça güzel duruyor.

İlk olarak sadece PS4 sahipleri için çıkması planlanan oyun, ilk olarak Asya bölgesi için çıkacak. Oyunun diğer platformlara gelip gelmeyeceği şimdilik belli değil. Son olarak Granblue Fantasy Re: Link'in 2020 yılında çıkacağı ön görülüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Granblue Fantasy Re: Link için yeni video yayınlandı
İlginizi Çekebilir