GTA Online Cayo Perico soygunu gelenekleri bozuyor

Alparslan Gürlek 22.12.2020 - 13:10
GTA Online Cayo Perico soygunu gelenekleri bozuyor ve ilk kez oyuncuların tek başına bitirebildiği bir soygun olma ününü kazanıyor.

GTA Online Cayo Perico soygunu oldukça iyi gidiyor. Dr. DRE ve DJ Pooh Cameo'yu içermesinin yanı sıra herkesin en sevdiği tek Rus olan Sovyet Pavel de oyunda yer alıyordu. Ancak oyuncular asıl olarak "özgür olmanın" keyfini çıkarttılar. Önceki GTA Online soygunlarında yaşayan gelenek bu sefer son buluyor: Oyuncular tek başına da soygunu bitirebiliyor. Buna göre de ödüller kazanıyorlar. Ayrıca bu DLC'nin en farklı yanının da tamamen evden geliştirilmiş olması. Rockstar'ın konuyla ilgili açıklamaları ise iç açıyor. Kim bilir, belki yeni bir Grand Theft Auto oyunu duyurmalarına sadece "azıcık" kalmıştır.

GTA Online Cayo Perico soygunu tek kişiyle de bitirilebiliyor

GTA Online'da Dr. Dre, Jimmy Iovine ve DJ Pooh Cameo'nun göründüğü kısmın videosunu da hemen alt tarafa bırakıyorum.

Rockstar'dan Tarek Hamad ve Scott Butchard, yeni DLC'nin yayınlanmasıyla birlikte GQ'ya konuştu. GTA Online için bu odağın nereden geldiğini ve oyunun geleceğinden bahsettiler. Butchard, "Bu, epeydir aklımızda olan bir şey ve topluluk bu konuda seslerini duyuruyor" diyor. "Bu ileriye taşımak istediğimiz bir şey. Birlikte oynamak isteyen takımlara ve oyunculara saygı duymak istiyoruz. Ancak aynı zamanda tek başına oynayan oyuncuların da aynı şekilde geçerli bir deneyim elde etmelerini hedefliyoruz. İkisinin de avantajları var, oraya kendi başınıza girerseniz bütün ödül sizin olur ve iletişimde değilken gizlilik ve plan yapmak çok daha kolaydır. Birden fazla oyuncuyla da girebilirsiniz ve bu da işleri biraz daha kolaylaştırır."

GTA Online Cayo Perico soygunu gelenekleri bozuyor

Butchard aynı zamanda GTA Online Cayo Perico soygunuyla başlayan bu tek oyunculu olayını ileride de sürdürmek istediklerini belirtti. Devamında Hamad'a Rockstar'ın tek oyunculu hikayeler anlatmaya devam edip etmeyeceği sorulduğunda tek kelimeyle cevabını veriyor. "Kesinlikle" diyen Hamad'ın bu tavrının Grand Theft Auto 6'ya bir atıf olduğunu düşünen hayranlar da oldu. GTA Online'a gelen sürekli güncellemeler ile oyunun canlı tutulduğu ve Rockstar Games'e adeta para bastığı düşünülürse hayranların yeni bir Grand Theft Auto oyunu için biraz daha beklemesi gerekecek gibi görünüyor. Sizler konuyla ilgili neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 14:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.12.2020 21:25
Mükemmel
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2020 23:31
Ya şimdi kızıyoruz ediyoruz niye gta 6 çıkmıyo diyede ne ps5 ne series X nede pc güç olarak halen çizgi-film animasyon alt yapısını kullanıyor biz en iyisi ps6 dönemini bekleyelim,,,çünkü anime karakterler ve plastik sahte dünyasında gerçek hissiyatı alamıyoruz beklemeye devam
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA Online Cayo Perico soygunu gelenekleri bozuyor
İlginizi Çekebilir