GTA: V'e ait yayınlanan akrobatik video anılarınız tazeleyecek

Mehmet Atilla Turan 16.04.2018 - 19:02
Vice City'e geri dönmeyi istemeyen yoktu herhalde.

Akrobatik hünerler sergilemek, her Grand Theft Auto oyununda bulunmuştur. Özellikle Vice City, San Andreas ve V gibi oyunlarda hünerlerini sergilemek isteyen çok oyuncu var. Kullanılan haritalar ve bulunan rampalar, çoğu oyuncunun işine yarıyor ve bir nevi arabalar ve motorlar ile Tony Hawk'tan çıkmış hareketler ile haritayı oyun alanına çeviriyorlar. GTA V'de bulunan ve popüler olan Stunt takımı Evolve Stunting, yeni videolarını oyunculara yayınladı, fakat bu sefer durum biraz farklıydı.

Vice City'nin haritası biraz eskise de nostalji yaratmaya devam ediyor

"Vice Vacation" adlı yeni videolarında asıl konunun ne olduğu açıkça belli. Modlama topluluğundan çıkmış olan GTA: Vice City haritası bu sefer takımın oyun yeri oluyor. Hem nostalji tazelerken hem de Rage Engine'de yapılabilecek yeni akrobasi hareketlerini gösteriyorlar. İçine yeni araçlar ve motorsikletleri de kattığımız zaman ortaya bir sürü olasılık çıkıyor diyebiliriz. Takımın çıkardığı videoyu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.


Bu tür videoların yayınlanması ise bizde bir merakı açığa çıkardı. Acaba yeni bir GTA oyunu günümüz Vice City'sinde geçse nasıl olurdu? Eğer sizin de düşünceleriniz veya fikirleriniz varsa bize yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA: V'e ait yayınlanan akrobatik video anılarınız tazeleyecek
İlginizi Çekebilir