Guardians of Galaxy 3 çekimleri tamamlandı

Emir Özkayalar 8.05.2022 - 16:21
Geçtiğimiz günlerde filmin yönetmeni James Gunn, Twitter hesabından paylaştığı bir fotoğrafla Guardians of Galaxy 3 çekimleri bittiğini duyurdu.

İlk olarak 2014 senesinde beyaz perdeye gelen Guardians of Galaxy filmi, büyük bir kesim tarafından beğenildi. James Gunn’ın yönetmenliğini yaptığı film, 773 milyon dolar hasılat elde etti. Marvel sinematik evreninin bir parçası olan yapım, 2017 senesinde devam filmiyle birlikte hayranlarını mutlu etmeyi başardı. Şimdiyse gözler Guardians of Galaxy 3’e çevrili durumda. Yönetmen koltuğunda yine James Gunn oturuyor. Geçtiğimiz günlerde Gunn, Twitter hesabından paylaştığı bir fotoğrafla Guardians of Galaxy 3 çekimleri ana hatlarıyla bittiğini duyurdu.

Guardians of Galaxy 3 çekimleri uzun sürdü 

Daha önce James Gunn’ın kovulması ve ardından tekrar işe alınmasıyla birlikte hayranlar arasında film için endişeler oluşmaya başlamıştı. Covid-19 salgını ve kovulma olaylarıyla birlikte film 3 senelik bir yapım süreci içerisine girmişti. Bir sonraki Marvel sinematik evreni yapımı olan Thor: Love and Thunder filmi sonrasında, gelecek sene vizyona girecek olan film yıldız dolu kadrosuyla dönüşünü yapacak.

Guardians of Galaxy 3 çekimleri tamamlandı

Gunn gönderisini, “İşte Guardians of Galaxy 3 ekibi karşınızda. Neredeyse 10 seneyi geride bıraktık. Bu ekiple çalışmaktan çok mutluyum, her biri ayrı ayrı yetenekli ve güzel insanlar” notuyla paylaştı. Ve hemen altına Zoe Saldana’nın fotoğrafını paylaştı. “Evet Zoey’de bizimle birlikte. Duyurulmayan oyuncu kendisi” diyerek filmde yer alacağını duyurdu. 

Guardians of Galaxy 3, James Gunn ve ekip için birçok devrin kapanması anlamına geliyor. Marvel sinematik evreni için kesinlikten konuşmak pek doğru olmaz ancak şimdilik hem Gunn hem de muhtemelen birkaç muhafız için yolun sonu gelmiş gözüküyor. Film, 5 Mayıs 2023 senesinde vizyona girecek. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Guardians of Galaxy 3 çekimleri tamamlandı
İlginizi Çekebilir