Günün Lakırdısı - SW: The Last Jedi, Shadow Of War ve Samsung Studio İstanbul

Ersin Kılıç 11.10.2017 - 10:04
Yeni programımızda günün haberlerini değerlendiriyoruz

Merlin'in Kazanı ekibi olarak artık günlük haberleri değerlendireceğimiz yeni bir program ile karşınızda olacağız. Twitch üzerinden hafta içi her gün 17:30'da canlı olarak yayınlanacak olan programın tekrarı ise canlı yayın sonrasında Youtube'da olacak. Ayrıca bu programda günlük haberlerin yanı sıra bazı özel bölümler de olacak. Bu bölümlerde oyun, dizi ya da sinema dünyasından özel bir konu seçerek bu konu üzerine odaklanacağız. 

Pazartesi günü başladığımız bu programın dün yayınlanan bölümünde ise 10 Ekim 2017'de öne çıkan haberleri konuştuk. Yayınlanması ile birlikte her Star Wars hayranını olduğu gibi bizi de fazlasıyla heyecanlandıran The Last Jedi fragmanını değerlendirdiğimiz videoda, ayrıca bu fragmanda öne çıkan noktalara da değindik. 

İncelemesine buradan ulaşabileceğiniz Middle Earth: Shadow of War hakkında kısaca konuştuğumuz programda ayrıca Samsung'un İstanbul'da açmış olduğu yeni deneyim alanından da özel görüntüler bulunuyor. Samsung 2. başkanı Tansu Yeğen ile ropörtaj yaptığımız programın bu bölümünde, firmanın ürünlerini deneyimleyebildiğiniz Samsung Studio İstanbul'u da konuştuk. Programın 10 Ekim'de yayınlanan bu bölümüne aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2017 17:02
Bize Furkan Sakoğlu lazım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Günün Lakırdısı - SW: The Last Jedi, Shadow Of War ve Samsung Studio İstanbul
İlginizi Çekebilir