Halo Infinite coop senaryo modu matchmaking içermeyecek

Murathan Özlü 25.07.2022 - 19:44
Halo Infinite coop senaryo modu oynayacak olan oyuncular Halo'nun grup bulma sistemini veya yeni Discord sesli arama sistemini kullanmaları gerekecek

Halo Infinite coop senaryo modu online matchmaking modu içermeyecek.  Şu an betada olan senaryo modunun son halinde de matchmaking olmayacak. 343 Industries, rastgele oyuncular yerine "davet bazlı" oynanış olacağını şöyle açıklamış:
"Çevrimiçi eşleştirme sistemi oyunun coop modunun son halinde yer almayacak. Halo'nun kendi LFG( Looking for Group service, grup bulma sistemi) ve Xbox platformunda yer alan sesli Discord konuşmasına bağlanma hizmeti ile oyundaki eşinizi bulacaksınız.

Halo Infinite coop senaryo modu davet bazlı olacak

Büyük sorunlar ile piyasaya çıkan Halo Infinite, tek kişilik mod ile çıkmamış, sadece multiplayer modu ile çıkmıştı. Oyun başı 1GB internet harcayan Halo Infinite multiplayer modu tepki çekmiş, 343 Industries'de Ağustos ayında sorunun çözüleceğini belirtmiş.

Halo Infinite coop senaryo modu
Halo senaryo modunun betası, Halo Infinite'ın piyasaya çıkmasından 8 ay sonra, 15 Temmuz'da beta sürecine girmişti. Oyunun tek kişilik modu, Aralık ayında çıkmamış, ertelenmişti. 343 senaryo modunun en erken Mayıs 2022'de geleceğini duyurmuş ve betası ancak Temmuz ayında gelmişti.  Yalnız çoklu oyuncu modu ile piyasaya çıkan Halo Infinite, içerik eksikliği sebebiyle büyük eleştiri almıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 06:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2022 00:15
Senaryo modu tam surumu ne zaman?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo Infinite coop senaryo modu matchmaking içermeyecek
İlginizi Çekebilir