Halo Infinite güncelleme çok yakında geliyor

Atıf Doğan Özcan 16.05.2022 - 11:43
Halo Infinite güncelleme notları arasında oyun yapısına dair birçok iyileştirme söz konusu. Oyuncuların sıkıntı çektiği bazı konulara çözüm geliyor.

Sezon yeni başlamış olsa da Halo Infinite güncelleme almaya devam ediyor. 2.sezonu bu ay başlayan oyunun yeni güncellemesine dair detaylar ortaya çıktı.

Halo Infinite güncelleme aldıktan sonra neler değişecek? 

Yakın zamanda Halo forumlarında 343 topluluk yöneticisi olan John Junyszek, ana hatlarıyla birlikte gelecek olan güncelleme hakkında bilgiler paylaştı. Kısacası, bu güncellemenin oyun ile alakalı birkaç kalıcı sorunu ve silahların “sıkışması” problemi hakkındaki sorunları kökten çözeceği yönünde. Bu silah sıkışması hatası bir süredir Halo Infinite için yaygın bir sorun, bu düzeltme oyun topluluğu için çok ciddi bir anlam ifade ediyor.

Halo Infinite güncelleme çok yakında geliyor

Bunlara ek olarak, Junyszek ayrıca 343’ün Halo Infiniti’deki haritalarda bütün oyuncuların her seviyede rahat gezmeleri için bir dizi ince ayar yapacağına değindi. 343, haritalardaki belirli “yetenek atlamalarını” kaldıran bir yamayı geçtiğimiz günlerde yayınlamıştı. Ancak oyuncular bu yamadan memnun olmadıklarını dile getirdiler ve yama iptal edilmişti.

Geliştirici Halo Infinite güncelleme notlarını paylaştı

Son olarak, gelecek olan bu güncelleme, Halo Infinite’nin hikâye modunu da değiştirecek. Şimdilik bu değişiklikler hakkında bir şey söylemek doğru olmaz ancak oyunun tek oyunculu modunu kısa sürede bitirmek isteyenler için daha kolay hale gelecektir.

Halo Infinite güncelleme içeriği 

  • PC kararlılık iyileştirmesi.
  • Topluluk geri dönüşlerine dayanarak, Last Spartan Standing’deki Ekipman Bölmeleri artık yalnızca tüm ekipmanları içerecek.
  • Seferlerde toplanan Spartan Çekirdekleri doğru bir şekilde birikecek ve oyuncuların bakiyeleri düzgün bir şekilde görünecek.
  • Oyuncuların King of the Hill’deki bölgeleri ele geçirmelerine neden olan ufak hatalar giderildi.
  • Bazaar’da Overshield artık maçın başında bir kere ortaya çıkacak.
  • Highpower’daki Wasp yeniden doğma zamanlayıcıları eşit seviyeye getirilecek.
  • Hız Çizgilerinin devre dışı bırakılması.

Bir önceki Halo Infinite güncelleme notları da bir dizi düzenlemeyi amaçlamıştı. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 09:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo Infinite güncelleme çok yakında geliyor
İlginizi Çekebilir