Halo Infinite kozmetik eşyaları sezon 2'de oyun için para ile alınabilecek

Murathan Özlü 23.01.2022 - 18:37
Halo Infinite kozmetik eşyaları oyunun ikinci sezonunun yayınlanmaısı ile birlikte oyun içinden kazanılacak para ile satın alınabilecekler.

Halo Infinite kozmetik eşyaları oyunun ikinci sezonu ile birlikte oyun için para ile satın alınabilecek.  343 Industries tasarım ekibinin başındaki Jerry Hook, Halo resmi forumlarında oyun içi eşyaların Halo Infinite ikinci sezonunda oyunu oynayarak kazanılacak "krediler" ile alınabileceğini açıkladı

Halo Infinite kozmetik eşyaları oyun içi kredi puanlarına bağlı olacak

Halo Infinite'in çoklu oyuncu modunu oyuncular çok beğenmiş olsalar da oyunda ilerleyebilmenin ve kozmetik ürünlerin gerçek para ile olması eleştirilmişti.  Halo Infinite'in çokca eleştirilen Battle Pass sistemi de oyunculara bu konuda avantaj sağlamıyordu.

Halo Infinite kozmetik eşyaları
Halo Infinite'in ikinci sezonu Mayıs ayında başlayacak ve yine Battle Pass satın almayı gerektirecek. Jerry Hook, duyuruyu şöyle yapmış:

" Kesintisiz tavsiyelerinizin ardından Halo oyun içi Kredilerini Sezon 2 Battle Pass ile oyuna ekliyoruz. Halo Infinite'de oyun içi parayı oyunu oynayarak kazanabileceksiniz."

Yani Halo Infinite oynuyor ve meşhur Halo Infinite kedi kulaklarını para vermeden satın almak istiyorsanız Mayıs ayına kadar beklemeniz gerekecek.  Purrfect Audio isimli kozmetiğin dahil olduğu set bin Halo Credit karşılığında alınabiliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.01.2022 08:03
Haber resmine bak kapitalizm koca master chief i ne hale getirdi karizma yerlerde :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo Infinite kozmetik eşyaları sezon 2'de oyun için para ile alınabilecek
İlginizi Çekebilir