Hapishaneden kaçan suçlu, Call of Duty alırken yakalandı

Alparslan Gürlek 8.03.2021 - 12:04
İngiltere'de hapishaneden kaçan bir şahıs, yerel oyun mağazasından Call of Duty Black Ops Cold War satın almaya çıktı ve oracıkta polisler tarafından yakalandı.

Geçen yıl hapishaneden kaçan suç makinesi, İngiltere'de sokağa çıkma yasağı varken Call of Duty almaya gitti. Evet, kulağa ilginç gelebilir ancak olay tam olarak böyle. Birmingham'da polis tarafından durdurulan şahıs salgın sırasında neden dışarıda olduğu sorulunca kaçmaya çalıştı. Talihsizlik mi, ettiğini bulmak mı denir bilemiyorum fakat polis tarafından yakalandı ve gerçek ortaya çıktı.

Hapishaneden kaçan şahıs, sokağa çıkma yasağında Call of Duty almaya giderken yakalandı

Clint Butler, soygun ve ateşli silah suçları da dahil olmak üzere belli başlı suçlardan 17 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Geçtiğimiz yıl hapishaneden kaçan ve o zamandan beri aranan şahıs Call of Duty Black Ops Cold War satın almaya giderken yakalandı. İngiltere'de sokağa çıkma kısıtlamalarının uygulandığı bir dönemde, hem de hapishaneden kaçmış olduğu gerçeğiyle sokakta bulunması ise çok ilginç. 

Polisler onu ve bir arkadaşını durdurarak neden dışarıda olduğunu sorduğunda "Yeni Call of Duty oyununu almaya geldim çünkü kapanma süresince evde duramıyorum" dedi. Daha sonra polisler, Butler ve arkadaşını gördüklerini ve onların kendilerinden uzaklaşmaya çalıştığını açıklarken, Butler memuru tekmeledi. Bu sırada kaçmaya çalışsa da ayağı kayarak yere düşen şahıs diğer polis memurları tarafından tutuklandı. Bu sırada çevredeki güvenlik görevlileri de memurlara yardım ettiler. West Midlands Polisi tarafından paylaşılan yukarıdaki videoda da görebileceğiniz gibi, oracıkta yakayı ele verdi.

Tabi bu şahsın doğrudan hapishaneye dönmesiyle sonuçlandı. Toplam cezasına kaçmaktan 13 ay ve polis memuruna saldırmaktan 6 ay daha eklendi. Birmingham Polis Baş Müfettişi Nick Rower'a göre "Bir arkadaşıyla, bir video oyunu satın almak için kapanma sürecinde şehre gelmek gibi aptalca bir karar vererek hapishaneye geri dönme riskini alması, bir süre daha gizem olarak kalacak."

Hapishaneden kaçan suçlu, Call of Duty alırken yakalandı

Sanırım Clint Butler, oyunları dijital olarak indirebileceğini öğrenememiş. Suç makinesi olarak şehire inip, hapishaneye geri dönme riskini almasının başka bir açıklaması olamaz. Tabi ben en çok sizden gelecek yorumları merak ediyorum. Sizce neden böyle bir şey yaptı? Görüşlerinizi -lütfen uygun bir dille yazın ki onaylayabilelim- yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

İlginizi çekebilir:
Tokyo'da PlayStation 5 izdihamı, olağanüstü hal ilan edildi
COVID-19 Nedeniyle her üç oyundan biri ertelendi

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2021 00:55
Çünkü dünyanın en iyi oyunu Call of Duty: Black Ops Cold War'dır!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2021 12:33
Oyunlar suça ozendiriyor çocuklarınızı savaş oyunlarindan uzak tutun

:) Akşam haberlerde izlersiniz
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2021 11:28
Kendileri oyun oynamadığı için oyunları aşalık bir iş zannediyorlar.oyunlar kötü değil oyun bağımlılığı kötüdür.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2021 20:21
Polisten kacan adamin bile oyun alacak luksu var ne guzel ulke degilmi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2021 17:34
Oyunların yeni faydası: suçluları yakalamak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2021 13:18
Görünüşe göre Clint Butler ne olursa olsun oyunlarını kutulu almaya özen gösteriyor :D
-------------
İçeride koleksiyon yapar artık :P
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hapishaneden kaçan suçlu, Call of Duty alırken yakalandı
İlginizi Çekebilir