Harley Quinn ile son bir kez daha

Murat Halilbeyoğlu 24.04.2012 - 16:15
Son DLC'de neler yaşayacağız?
Dün sizlere Batman: Arkham City'nin GotY versiyonu haberini yapmıştık. Bu yeni versiyonun en büyük avantajı ise yeni çıkacak DLC Harley Quinn’s Revenge'in de pakete dahil olması.

Peki Joker'e olanlardan sonra Harley ne durumda ve bu yeni DLC'de onunla neler yaşayacağız gelin bakalım.

"Harley Quinn’s Revenge'de görevimiz bizleri Arkham City'e geri götürüyor ve bu son maceramızda hem Robin'i hem de Batman'i kontrol edebiliyoruz. Yani Harley'in intikam planını çökertmek için her ikisinin de araştırma yeteneklerine ve dövüş taktiklerine ihtiyaç duyacağız. Yeni bir hikayenin yanı sıra yeni alanlar ve Harley'in sil baştan kurduğu yeni bir çete ile de kapışacağız."

Harley Quinn ile son bir kez daha
DLC oyunun son hikayesi olarak geçtiği için bundan sonra bir DLC ya da en azından ana hikayeye ek bir paket gelmesi beklenmiyor. Warner Bros'un yaptığı açıklamaya göre yeni DLC iki saatin üzerinde bir oynanış sunacak.

Lakin çoğu kişinin umudu bu yeni DLC ile Harley Quinn'i yönetebileceği yönündeydi, maalesef böyle bir durum söz konusu değil.

Harley Quinn’s Revenge DLC'si Xbox Live'da 800 MS puanına, PS3'te ise 9.99 dolara satılacak. PC versiyonunun ise yakında geelceği belirtiliyor.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Harley Quinn ile son bir kez daha
İlginizi Çekebilir