Hayatta kalma oyunu Subnautica PlayStation 4 için duyuruldu

Ahmet Özçilingir 14.07.2018 - 12:54
Sevilen oyun PS4 yolunda

Hayatta kalma oyunu Subnautica PlayStation 4 için duyuruldu. Panic Button'un sevilen hayatta kalma oyunu Subnautica PlayStation 4'e geliyor. Denizaltında, keşif hayatta kalma ve inşa öğelerini oldukça başarılı bir şekilde sunan Subnautica PC'deki başarısının ardından PlayStation 4'e de gelecek.

Hayatta kalma oyunu Subnautica PlayStation 4' gelecek

Hayatta kalma oyunları furyasına kapılan pek çok PC oyunu geldi geçti. Çoğu oyun erken erişimden dahi çıkamadan yok olup gitti. Pek çoğu da oyuncu sayısında hızlı bir düşüş yaşayarak gözden düştü. Ancak Subnautica için bunu söyleyemeyiz. Subnautica hayatta kalma öğelerini deniz altına taşıyarak benzerlerinde sıyrılmayı da başardı. Pc platformunda oldukça büyük bir başarı yakalayan ve oyuncuların takdiri toplayan yapım bu başarısını PlayStation 4 platformuna taşımayı hedefliyor. Subnautica PlayStation 4 platformuna 2018 Sonbahar aylarında çıkış yapacak. Oyuncular denizaltı keşfini PlayStation 4 platformunda da devam edecekler. Oyunda inşa hayatta kalma, ekipmanlar, birbirinden farklı denizaltı taşıma aletleri ve üs inşa edebiliyorsunuz. Keşif unsurları ile ön plana çıkan oyun Panic Button tarafından geliştirilmişti.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 14:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2018 01:56
dünyanın en underrated hayatta kalma oyunu...

her şey fantastik bir su gezegeninde geçiyor.
tonla şey inşa edebiliyorsunuz, keşfedebiliyorsunuz.
bir sürü araç gereç ve gelişme imkanı var.
çok güzel ve gizemli bir hikayesi var.

ve en güzeli oyun sonu diye bir şey var.

daha ne olsun.
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2018 12:50
Evet katılıyorum finalde düğmeye bende basanlardanım yalnız onca alet eldevatı da mekiğin bir yerine soksaydık hiç üzülmeyecektim, dünyanın malını bıraktım yahu ölmedikte niye almadık anlamadım :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hayatta kalma oyunu Subnautica PlayStation 4 için duyuruldu
İlginizi Çekebilir