HBO'nun yeni mini dizisi Chernobyl'in fragmanı yayınlandı

Ahmet Özçilingir 29.03.2019 - 14:06
Chernobyl'in karanlık yüzü...

HBO'nun yeni mini dizisi Chernobyl'den yeni fragman geldi. Bu yıl ilk bölümünü gösterime girmesi beklenen Chernobyl, yaşanmış hikayelere dayanıyor. Craig Mazin'in senaristliğini yaptığı dizi, nükleer patlamadan önce Chernobyl çevresinde yaşanan sıra dışı olayları anlatacak. Çarpıcı sahnelerle dolu fragman, oldukça etkileyici bir mini dizinini bizleri beklediğine işaret ediyor. Chernobyl'ın yayınlanan fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

HBO'nun yeni mini dizisi Chernobyl'in fragmanı yayınlandı

Chernobyl'de yaşanan Nükleer felaketi ve sonrasında yaşananları konu alacak olan mini dizinin hikayesi, nükleer serpintinin Avrupa'ya sıçramasını önlemeye çalışan bir grup bilim insanı çevresinde geçecek. Başrollerinde Stellan Skarsgard ve Jared Harris’in yer aldığı HBO'nun 5 bölümlük mini dizisi Chernobyl, 6 Mayıs’ta HBO’da yayınlanacak.

"Çernobil reaktör kazası ya da Çernobil kazası, 26 Nisan 1986 tarihinde Ukrayna Pripyat şehrinin 14.5 km. kuzeybatısında bulunan Çernobil şehrinde konuşlu olan Çernobil Nükleer Santrali'nde yapılan bir deney esnasında meydana gelen nükleer kaza felaketidir. Nükleer Santralde meydana gelen patlama ve yangın sonrasında SSCB' ye, Avrupa'ya büyük miktarda radyasyon yayıldığı tespit edilmiştir." Kaynak: Wikiwand

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2019 18:34
Skarsgard family yine ekranlarda.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2019 16:19
Ne güzel dünyanın içine ediyoruz bize bir şey olmaz nasıl olsa söndür sigarayı at yere, iç suyu salla boşu denize....bir tarafımızdan çıkartacak dünya verdiğimiz bu zararları.
Kalan Karakter: 300 Gönder
HBO'nun yeni mini dizisi Chernobyl'in fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir