Heartstone'un yeni eklenti paketi the Witchwood duyuruldu

Ersin Kılıç 12.03.2018 - 21:50
Witchwood eklenti paketi metayı bir kez daha değiştiriyor

Hearthstone'un yeni eklenti paketi The Witchwood geçtiğimiz dakikalarda Blizzard tarafından duyuruldu. Her yıl olduğu gibi oyuna yeni eklenti paketleri getirmeye devam eden firma, bu yeni duyuruyu oldukça eğlenceli bir video eşliğinde gerçekleştirmiş.

Hearthstone'un eklenti paketi The Witchwood duyuruldu

Oyunun duyuru videosu "Hearthstone'un yeni eklenti paketini geliştirmekte olan 3 yapımcı California, Irvine yakınlarındaki bir ağaçlık alanda kayboldu. Bu görüntüler onların bilinen son lokasyonlarında kaydedildi" mesajı ile başlıyor. Sonrasında ise yapım ekibinin ağaçlık alandaki keşiflerine tanıklık ediyoruz. Bu eklenti paketine özel olarak yayınlanan fragmandan sonra ise ön plana çıkan bazı kartlar videonun konseptine de uygun olarak tanıtılıyor. 

Kartlara baktığımızda ise rakibinizin destesini kopyalayan kartlardan tutun da başlangıçta kahraman özelliğinizi 1 manaya kadar düşüren kartlara kadar oldukça farklı kartlar görüyoruz. Oyun başında etki eden kartlar ve Rush gibi yeni özellikler ile birlikte muhtemelen oyunun metası da köklü bir değişim geçireceğe benziyor. Ayrıca bu eklenti paketi ile birlikte Monster Hunt isimli bir oyun modu da eklenecek. Daha önce açıklandığı gibi güncelleme ile birlikte eski kartların da metadan ayrılıp Wild'a geçeceğini düşünürsek oyunun çehresinin de önemli ölçüde değişeceğini söyleyebiliriz. The Witchwood için yayınlanan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2018 08:47
yıne bı heyecan yarattılar umarım aggro decklerın onunu acmazlar yenıden.. oyun gıttıkce hızlanıyo clash royale gıbı gıt gıde serı oyunlar yaratma cabasına gırerlerse yakında keyfını ve stratejı olayı yerını sans faktorune bırakacak
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2018 08:55
Lifecoach sırf bu yüzden bıraktı zaten,1-2 sene önceki zevki vermiyor oyun... Eğlenmek icin girdiğim oyunda sadece görev yapip cikiyorum artık :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
Heartstone'un yeni eklenti paketi The Witchwood duyuruldu
İlginizi Çekebilir