Hideo Kojima ve Guillermo del Toro tekrar bir araya geliyor

Hürcan Köse 3.02.2016 - 17:18
Yasak aşıklar misali...
Konami'nin can sıkıcı politikaları sebebiyle Hideo Kojima ile arasının bozulması üzerine Kojima'nın Konami ile olan ilişkisi sonlandırılmıştı. Bunun üzerine Kojima ve del Toro'dan beklenen yeni Silent Hill oyunu da raflara kalkmıştı. Bu ayrılık ikiliyi durdurmamış olacak ki, kendileri tekrar bir araya geliyor. Oyun yapmak için olmasa da, oyun dünyasına büyük katkılarda bulunmak için.

DICE'ın Las Vegas'da düzenlenecek olan etkinliğinde ikili, etkinliğin ilk günündeki konuşmacılar arasında olacak. 18 Şubat'ta başlayacak ve Geoff Keighley tarafından sunulacak olan etkinliğin ilk gününde Hideo Kojima ve Guillermo del Toro, DICE çalışanları ile görüşüp oyunlar hakkında fikirler yürütecek ve önerilerini sunacak. Sonuçta iki büyük yaratıcı beyinden bahsediyoruz.

Etkinlikte ayrıca Fallout 4'ün yönetmeni Todd Howard ve Penn Jillette de bulunacak.

Hideo Kojima ve Guillermo del Toro'nun Silent Hills'den sonra da süregelen beraberliği ileride yeni projelerle karşımıza geleceklerinin bir belirtisi olabilir. En nihayetinde iş hayatı dışında da oldukça iyi arkadaşlar ve her ikisi de birbirlerinin sektörlerine oldukça ilgililer. Kojima filmleri, del Toro ise oyunları büyük bir tutkuyla takip ediyor.

Hideo Kojima ve Guillermo del Toro tekrar bir araya geliyor




Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 21:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2016 18:51
Kojima filmleri, del toro ise oyunları büyük bir tutkuyla takip ediyor. Haftasonu da Hürcan ile buluşup ortamlara akıyorlar.
Yani Hürcan sana ne diyelim biz ya, bir insan yazım konusunda hiç mi kendini geliştiremez. Beceremiyorsun artık kabul et, biraz kitap oku belki hitabetini geliştirirsin
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2016 09:33
yazdığın şey eleştiri bile değil. şahısı hedef alıyorsun. yazsdığını okuduktan sonra senden nefret ettim birader. git burdan.
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2016 20:06
Rahatsiz oluyorsan sahisa mail atarsin yaptigi is uzerinden rencide etmene luzum yok
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2016 19:44
Beğenmiyosan okumassın olur biter. Bence gayet anlaşılır ve güzel bir yazı. Hürcan hürcan her yazınin altinda benzer yorum sıķtı artık. Hürcan sana sesleniyorum her kimsen daha çok yaz bayılıyorum okumaya.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2016 04:21
Bence bunlar gey :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2016 20:37
Ahahaaaa ahahaaaaa hakkaten ha kojimayla del toro sevgi yumağı olmuşlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hideo Kojima ve Guillermo del Toro tekrar bir araya geliyor
İlginizi Çekebilir