Hitman: Absolution GOG Galaxy üzerinde ücretsiz dağıtılıyor

Alparslan Gürlek 13.06.2020 - 12:53
Hitman: Absolution, serinin en kötü oyunu olarak yerden yere vurulsa da Hitman oyunu olduğu için oynamaya değer. GOG üzerinde ücretsiz! Serinin üvey evladını tanıyalım.

Hitman: Absolution, seksi sesli kel ajanımız Ajan 47'nin fişek gibi bir delikanlı olduğu zamanlardan kalma, nispeten eski bir Hitman oyunu. IO Interactive tarafından geliştirilen "serinin en kötü oyunu" olarak nitelendirilen oyun, GOG Galaxy'de ücretsiz dağıtılıyor.

Hitman: Absolution GOG Galaxy'de ücretsiz dağıtılıyor

Hitman: Absolution, IO Interactive tarafından geliştirilen, Square Enix tarafından da yayınlanan gizlilik türünde üçüncü şahıs nişancı oyunudur. Bilmeyenler için bu temel detayı geçtikten sonra şunu da belirteyim, her yerde gördüğümüz yakışıklı kel abimiz ise Ajan 47, Hitman'in kendisi. Oyun bizlerle ilk kez 2012 yılında, bundan 8 yıl önce buluşmuştu. Başta da belirttiğim gibi bugün nereden baksan eski bir oyun diyebiliriz Hitman: Absolution için. Ben mi bu oyunu çok iyi hatırlıyorum? Yoksa oyun iyi de insanlar mı bu oyuna kötü diyor anlayabilmiş değilim. Son oynadığımdan bu yana uzun zaman geçse de Hitman: Absolution'u iyi hatırlıyorum. Belki de serinin hatrına iyi hatırlamak istiyorumdur.

Velhasıl , Hitman: Absolution şuanda bir CD Projekt RED grubu olan GOG Galaxy üzerinde ücretsiz dağıtılıyor. GOG Galaxy'nin ücretsiz dağıttığı nadir oyunlardan. Bundan önce de Witcher'ın ilk oyununu vermişlerdi. Aman! GOG'da böyle ücretsiz dağıtmalar uzun sürmez, Pazartesi gününe kadar girip almaya gayret edin. Zira sonrasında bulamayabilirsiniz. Bir defa aldığınızda ise, kütüphanenize eklenecek ve tıpkı diğer platformlar Steam ve Epic Games Store'da olduğu gibi istediğiniz zaman indirip oynayabileceksiniz.

Hitman: Absolution™ on Steam

Ayrıca bu ücretsiz dağıtılma olayı bana Hitman'i gündemde daha önlere getirmeye çalıştıklarını düşündürdü. Biliyorsunuz, geçtiğimiz günlerde PlayStation 5 için yapılan etkinlikte Hitman 3'ü duyurmuşlardı. Hiç beklenmedik bir anda başlayan fragmana önce kimse anlam veremese de yazının başında bahsettiğim o seksi sesli kel baş kahramanımız çıkıp soru işaretlerini yok etmişti. Aslında iyi de oldu! Hitman neredeyse unutulacaktı. Hitman 2 ile istediği rüzgarları estiremeyen IO Interactive, böyle bir fırsatı kaçırmamış, iyi de yapmış. Şimdi serinin hayranları tarafından da, benim gibi seriye çok bağlı olmayan ama oyunlarını her fırsatta oynamaya gayret eden oyuncular tarafından da heyecanla beklenen bir oyun oldu. Ücretsiz dağıtılması da, Hitman: Absolution ile anıları tazelememize vesile oldu.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2020 17:30
19 dolar diyor, nasıl ücretsiz alabiliriz?
-------------------------------
Yazıya bıraktığım dağıtılıyor kelimesindeki bağlantıya basarak sayfaya gidebilirsiniz. Orada "Go to giveaway" butonuna basarak ücretsiz edinebilirsiniz.
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2020 20:46
Teşekkür ederim, pc den girince hallettim ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2020 19:49
En sevdiğim hitman oyunu olur kendileri. 4 defa bitirdim. Şimdi beşinci yolda...
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2020 08:18
Yav he he :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2020 17:24
GOG'nin game of galaxy olmadığını anlamışsınız tebrikler. ikaz eden yorumumu da silmeseydiniz keşke
taylanz
taylanz 13.06.2020 23:07
Sayın MK Okuru, yorumunuzu silmedik. Lütfen bu tip yorumlarla bizi rencide etmezden evvel bizlerin de insan olduğunu ve bazı şeylerin gözümüzden kaçabileceğini anlamaya çalışın.

Serdar arkadaşımız sizin yorumunuzu görmüş, yayınlamak üzere üzerinde çalışmaya başlamışken (evet 2020 yılında elle yorum giriyoruz) büyükçe bir kedinin saldırısına maruz kalmış. Biz bu kedidir, yok efendim aslandır tartışması yaparken de yorumunuz o kimliği belirsiz hayvan tarafından mama sanılmak suretiyle yendi.

Bunu bu kadar büyütecek bir şey yoktu.

--
Cevat Kelle
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2020 19:49
oyun bence iyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2020 18:00
Bu oyun kötü bir oyun değildi sadece aksiyon ağırlıklıydı re4 de olduğu gibi ana kitlesi sevmedi ama o dönem oynayan insanlar çok sevdi. Hitmanın aksiyon olması kötüydü ama oyun olarak iyiydi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman: Absolution GOG Galaxy üzerinde ücretsiz dağıtılıyor
İlginizi Çekebilir