Hood: Outlaws & Legends çıkış fragmanı yayınlandı

Alparslan Gürlek 10.05.2021 - 14:09
Eski Assassin's Creed fragmanlarının tadını alabileceğiniz Hood: Outlaws & Legends çıkış fragmanı yayınlandı. Oyun bu akşam çıkıyor!

İzlerken size eski Assassin's Creed oyunlarının fragmanlarını hatırlatacak ve aynı lezzeti verecek Hood: Outlaws & Legends çıkış fragmanı da yayınlandı. Temelde iki takımın yapay zekalar ve "Şerif" adı verilen bir boss tarafından korunan bir kaleden ganimetleri çalmaya çalıştığı yeni yapım için yayınlanan son fragman da oldukça lezzetli.

Hood: Outlaws & Legends

Hood: Outlaws & Legends çıkış fragmanı huzurlarınızda!

Oyunun yapısını bilmeyenler ve ilk kez görenler için kısaca özet geçelim. Hood: Outlaws & Legends oyuncuların muhafızlar tarafından korunan bir kaleden ganimetleri çalıp kaçırması üzerine kurulmuş bir oyun. Gizlilik öğelerinin ağırlıkta olduğu oyunda yapay zekaların yanı sıra gerçek oyunculardan oluşan iki takım olacak ve bu iki takım birbirlerinin ganimetlerine konmaya çalışacak. Şimdiden satranç gibi işleyen ve iki takımın birbirini alt etmeye çalıştığı lobiler gözünüzün önünde canlanmıştır. İşte aşağıda çıkış fragmanını görebileceğiniz oyun bu tarz bir deneyim vaat ediyor.

Robin Hood öykülerinden kurgulanan yapım bu konuda da türünün ilk örneği olmayı başarıyor. Mücadeleye zorlayan bölümler ve kalelerin korkulan boss düşmanı "Sheriff" ile oyunculara aksiyon dolu bir deneyim vaat ediyor. An itibariyle PC platformu için Steam ve Epic Games Store üzerinde 150 Türk Lirası fiyat etiketiyle satışa sunulan oyun, bugün oyuncuların erişimine açılacak. Yaklaşık TSI 18:00 gibi oyunu oynamaya başlayabileceksiniz. Sistem gereksinimlerini merak ediyorsanız aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2021 16:19
Oyunu oynadım satın almak için acele etmeyin, daha bir çok yönü ham sayılır
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hood: Outlaws & Legends çıkış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir