Hood: Outlaws & Legends oynanışı açıklandı

Alparslan Gürlek 13.04.2021 - 13:56
Hood: Outlaws & Legends için oynanış mekaniklerini, sınıfları ve oyunun temel yapısını açıklayan detaylı bir fragman yayınlandı.

Ortaçağ temalı çok oyunculu bir oyun olan Hood: Outlaws & Legends oynanışı yeni bir fragman eşliğinde açıklandı. Oyuncuların hem çevreye hem de birbirlerine karşı mücadele edeceği yeni oyunun yapısı ve temel mekanikleri, içindeki sınıfları ve oyuncuların yapması gerekenlerin anlatıldığı video oldukça keyifli bir oyunun geldiğini gösteriyor. Gelin yeni fragman eşliğinde nasıl bir oyunla karşı karşıya olduğumuzu inceleyelim.

Hood: Outlaws & Legends oynanış görüntüleri yayınlandı

Sumo Digital ve Focus Home imzasıyla çıkacak oyun temelde soygun yapmaya odaklanıyor. Oyuncular hem birbirlerine karşı mücadele edecek hem de yapay zekaları alt ederek hazineyi kaçırmaya çalışacak. İşbirliğinin önemli olacağını vurgulayan geliştirici ekip hemen alt taraftan izleyebileceğiniz oynanış videosunu yayınladı.

Diken üstünde oynayacağımız yeni oyunda temel amacımız yolumuzdaki yapay zekaları alt ederek, rakip oyunculardan önce çalacağımız nesneye ulaşmak. Oyunda dört farklı sınıftan birini seçerek takımımıza katılıp, kalelere sızarak içerideki hazineyi kaçırmaya çalışacağız. Kaleler yapay zekalar tarafından savunuluyor olacak ve bu sırada sizin takımınızla birlikte diğer oyunculardan oluşan takımlar da aynı görevi tamamlamaya çalışacak. Dört kişiden oluşan iki takım aynı oyunda mücadele edecek.

"Sheriff" adındaki bir boss ve şövalyeler, okçular tarafından korunan kalelere sızarak ödüller kazandıracak hazineleri çalmaya çalışacağız. Kalelerin her biri kendi eşsiz çevrelerine ve tasarımlarına sahip olacak. Aynı zamanda gizli girişler ve yollar da bulunacak. Oyuncular kalelere bir şekilde sızarak yeniden doğma noktalarını ele geçirecek ve bu sayede görev sırasında ölen bir oyuncu baştan başlamak zorunda kalmayacak. Devamında ise hazinenin saklandığı zulanın anahtarını bulmamız gerekecek. Yer yer Hunt Showdown ve Payday 2 oyunundan izler gördüğümüz bu yapım kendine has ortaçağ evreninde geçecek.

Hood: Outlaws & Legends oynanışı açıklandı

Hood: Outlaws & Legends oyununda hazineyi bulmakla işiniz bitmiyor. Ayrıca bulduğunuz hazineyi güvenle bir noktaya götürüp teslim etmeniz gerekecek ve bu sırada rakip takım sizden onu çalmaya çalışacak. Eğer hazineyi kurtarmayı başarırsanız bir vinç yardımıyla kalenin dışına taşıyacaksınız ve görevi başarıyla bitirmiş olacaksınız. Oyundaki dört sınıf ise şöyle:

  • Ranger: Bir uzun yay ile kuşatılmış, düşmanları hemen hemen her mesafeden indirebilecek güvenilir bir karakter. Patlayıcı oklarla durdurulamaz olan Sheriff'i bile dize getirebilecek.
  • Hunter: Suikastçi olan gizliliğe dayalı bir karakter. Koluna entegre edilmiş bir tatar yayı bulunuyor ve düşmanları sinsice indirmek için bire bir. Görünmezlik ve sis bombası yeteneklerine sahip.
  • Brawler: Ağır silahıyla ve cüsseli yapısıyla yakın dövüşlerin efendisi olan Brawler, yoluna çıkacak her şeyi tek vuruşla indirebilecek güce sahip. Ayrıca özel yeteneği sayesinde ortaya çıkan takımınızı doğrudan savunabilecek potansiyele sahip.
  • Mystic: Yakındaki düşmanları tespit edebilecek yeteneğe sahip olan bu karakter aynı zamanda takım arkadaşlarını iyileştirebiliyor. Ayrıca silahı kalabalık kontrolü için bire bir ve bu  da onu takımların vazgeçilmezi yapacak.

Oyunlardan kazandığınız ödüller sayesinde karakterinizi geliştirip özelleştirebileceksiniz. Açıkçası Hood: Outlaws & Legends oldukça zevkli bir oynanışa sahip olacak gibi görünüyor. Oyun 7 Mayıs 2021'de PC, PS4, PS5, Xbox Series X / S ve Xbox One için piyasaya sürülecek. PC platformundan ön sipariş için Steam ve Epic Games Store üzerinden mağaza sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2021 11:29
Hunt: Showdown korkanlar için hırsızlık yapılan modu gelmiş ^^
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hood: Outlaws & Legends oynanışı açıklandı
İlginizi Çekebilir