Horizon Call of the Mountain videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 3.06.2022 - 01:22
PlayStation VR2 için özel olarak geliştirilen Horizon Call of the Mountain için yeni oynanış videosu State of Play sunumunda yayınlandı.

Sony'nin geçtiğimiz dakikalarda başlayan yeni State of Play sunumunda merakla beklenen yapımlardan biri olan Horizon Call of the Mountain videosu da yayınlandı.Zaten günler önce bu sunumda yer alacağı açıklanan tek oyun bu olmuştu. Geçtiğimiz yıl duyurulan yapımın ilk oynanış videosu da yayınlanmış oldu.

Horizon Call of the Mountain videosu yayınlandı

Horizon Call of the Mountain oynanış videosu yayınlandı

PlayStation VR2'nin çıkış oyunlarından biri olması beklenen yapımın çıkış tarihi ise açıklanmadı. Görsel olarak oldukça başarılı duran oyunun yayınlanan yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Videoda ayrıca Horizon Forbidden West için yayınlanan güncelleme bilgilerine de yer verilmiş.

Horizon Call of the Mountain hakkında

PlayStation VR2 için Guerrilla ve Firesprite'ın geliştirmekte olduğu yepyeni bir Horizon macerası olan bu benzersiz deneyim, donanım teknolojisini, yeniliği ve oynanışı ilerletmek için tasarlanmıştır. Çarpıcı görseller ve yepyeni PS VR2 Sense kontrol cihazları, Horizon dünyasının sürükleyiciliğine yepyeni bir anlam katıyor.

Hikâye tamamen yeni bir karakterin gözlerinden anlatılırken, aynı zamanda Aloy, diğer tanıdık yüzler ve yeni karakterlerle de tanışacaksınız. Horizon Call of the Mountain'dan neler bekleyebileceğiniz ve PS VR2'deki sürükleyici oyun deneyimi hakkında daha fazla bilgi edinmek için yakında tekrar göz atın ve o zamana kadar kısa fragmanımızı izleyin.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2022 14:57
Çok salak olmuş. Neden karakterimizin elleri havada uçuyor?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2022 21:41
İsim konusunda biraz daha çalışmalıydılar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Horizon Call of the Mountain videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir