House Flipper oyununa evcil hayvanlar ekleniyor

Alparslan Gürlek 15.03.2021 - 12:38
Evleri onarıp, pırıl pırıl edip sattığınız House Flipper oyunu şimdi de küçük dostlarımıza, evcil hayvanlara yönelik bir DLC paketi çıkartıyor.

Bağımsız yapımların en sevdiğimiz özelliklerinden biri de bu olsa gerek. Oyunların türü ne olursa olsun kafalarına estiğinde "Hadi şunu da ekleyelim" diyebiliyorlar. Bu haberimizde de yine böyle bir geliştiriciyle karşı karşıyayız. Normalde harabeye dönmüş evlere boydan boya bakım yapıp, sattığımız bir oyun House Flipper. Şimdi ise yeni bir güncelleme ile oyuna evcil hayvanları eklemeye karar vermişler. Çünkü neden olmasın?

House Flipper evcil hayvanlarla renkleniyor

Küçük dostlarımızı oyunlarda bir süredir daha sık görmeye başladık. Büyüklü küçüklü yapımlar içinde sevimli dostlarımıza yer vermeye başladı. Hatta bu bazen -Ghost of Tsushima'da olduğu gibi- bir tilki bile olabiliyor. İç ısıtan küçük dokunuşlarla oyunlarda sevimli dostlarımızı görmek elbette mutluluk verici. Şimdi ise "Tamam da nereden çıktı bu şimdi?" diyeceğimiz türden bir güncelleme geliyor. House Flipper, birkaç tür evcil hayvanı içeren yeni bir DLC paketi yayınlayacak.

House Flipper, tabiri caizse harabeye dönmüş evleri adam ettiğimiz ve sonra satıp yolumuza baktığımız bir bağımsız yapım. Hatta direkt tam bir aile oyunu olduğunu söyleyebiliriz. Detaylı bir şekilde evin yapısına kadar her şeyini değiştirebildiğimiz, kendi özgün dokunuşlarımızla güzelleştirip satabildiğimiz bu oyunda, şimdi de evcil hayvanlar bulunacak. Pırıl pırıl bir hale getirdiğimiz evimizi papağanlar, tavşanlar, köpekler, hamster ve kaplumbağalarla doldurabileceğiz.

Ayrıca yeni genişleme ile evcil hayvanlara ek olarak 10 adet yeni çiftlik temalı mülk, bunun yanı sırada 150 yeni öğe içerecek. Muhtemelen bu öğelerden bazıları evcil hayvanlar için olacak. Fragmanda da görebileceğiniz gibi köpekler için bir köpek kulübesi yapmak dahi mümkün. Steam açıklamasında şöyle tanımlıyorlar:

House Flipper oyununa evcil hayvanlar ekleniyor

"Cozy Village'da mutlu hayvanlardan oluşan ekibiniz için güvenli bir sığınma alanı yaratabileceksiniz. Oyun alanları, su ve yiyecek kapları gibi tüm gereksinimlerin mevcut olduğundan emin olarak yeni yerinizi hazırlayın! İnsanların evcil hayvanlarına ne kadar iyi bakarsanız size o kadar çok güvenirler ve bu da kârınızı artırır."

Açıkçası ben de kısa bir süre için House Flipper oynamıştım. Oldukça zevkli ve kafa dağıtmalık bir yapım olduğunu söyleyebilirim. Indie oyunlarla aranız iyiyse, size güzel bir deneyim vaat ediyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 07:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2021 22:33
Hiç ama hiç lazım değildi.. Bunun yerine optimizeye abansalar daha iyi olurdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
House Flipper oyununa evcil hayvanlar ekleniyor
İlginizi Çekebilir