Icarus için yeni belgesel fragmanı yayınlandı

Burak Bahar 2.04.2021 - 16:01
Oldukça ilgi çeken hayatta kalma türündeki Icarus için yeni bir belgesel fragman yayınlandı. Zamana karşı yarışta geri sayım başladı.

Hayatta kalma türündeki bilim-kurgu temalı oyun, co-op oynanış mekaniklerine sahip olacak. Oyuncuların dünyayı keşfedip, hayatta kalmaya çalışarak gezegenden tam vaktinde kurtulması gerekecek. Bu da oturum bazlı bir oyun olduğunu gösteriyor. Sekiz kişiye kadar birlikte oynayabilen oyuncular, doğru zamanda gezegenden kaçmayı başaramazsa oturum sonlanacak. Steam açıklamasında "hayatta kalma oyunu uzmanları RocketWerkz" tarafından geliştirildiği ibaresini görebilirsiniz.

Icarus için yeni belgesel fragmanı yayınlandı

Yayınlanan yeni fragman, hayatta kalma oyununun kendisine, yapısına ve karakterlerine dair oyunculara yeni bir belgesel deneyimi sunuyor. "No Rescue" adındaki yeni video, canlı aksiyonu ile aynı zamanda hayatta kalma türündeki bilim-kurgu oyununun içeriğine dair merak uyandırıcı kısımlar da içeriyor. Icarus'ta oyuncular, hayatta kalmak için nadir bulunan egzotik madenleri bulup kaynaklar toplayacak ve üretim mekaniklerini kullanarak gezegenden kaçmaya çalışacak. Bu sırada oyunun acımasız dünyasına karşı amansızca mücadele etmek ve hayatta kalmak zorundalar.

Icarus - No Rescue belgesel fragmanı

Yayınlanan yeni belgesel fragmanının ardından oyunun ilk gösterimi 9 Nisan Cuma günü Türkiye saati ile saat 03:00'da Twitch üzerinden yayınlanacak.

Popüler açık dünya hayatta kalma oyunu olan DayZ'nin yaratıcısı Dean Hall; oyuncuları dönüm noktası niteliğindeki hayatta kalma oyunlarının geleceğine davet ediyor ve oyunu: "Icarus insanlığın en büyük hatasıydı" şekilde açıklıyor. Oyunun hikayesine dair detaylar belgeselde de görebileceğiniz gibi insanlığın yeni bir umut ile Icarus gezegenine yerleşmesiyle başlıyor. Hayatta kalma mekaniklerini zamanla yarışa dahil eden oyun, yapısı itibariyle oldukça ilgi çekici görünüyor.

Oynaması ücretsiz, çok oyunculu ve co-op bu hayatta kalma oyunuyla ilgili en son gelişmelerden haberdar olmak ve oyun çıktığında satın almak için Steam üzerinden istek listenize ekleyebilirsiniz. Icarus 2021'de PC için piyasaya çıkıyor. Sizler de yeni hayatta kalma oyunu Icarus hakkındaki görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz

Sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit versions)
  • İşlemci: Intel Core i5-6400/AMD Ryzen 5 1600
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 960 2GB/AMD Radeon R9 280 3GB or better
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 100 GB kullanılabilir alan

İlginizi çekebilir:

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Icarus için yeni belgesel fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir