Impostor Factory için resmi tanıtım fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 6.08.2020 - 11:15
Freebird Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan macera türündeki rol yapma oyunu Impostor Factory için resmi tanıtım fragmanı yayınlandı.

Geliştirici ve yayıncı Freebird Games, To the Moon serisinin üçüncü oyunu olan Impostor Factory'nin resmi tanıtım fragmanını yayınladı. Impostor Factory olarak çıkış yapacak oyun, bağımsız yapımlar arasında oldukça başarılı olan To the Moon serisinin üçüncü bölümü olacak.


Serinin ilk oyunu olan To the Moon 1 Kasım 2011'de, devam oyunu olan Finding Paradise ise 14 Aralık 2017 tarihinde çıkışını gerçekleştirmişti. Üçüncü oyun olan Impostor Factory'nin de bu yılın sonlarına doğru piyasaya çıkması bekleniyor. Steam, GOG ve Humble Store mağazalarında satışa sunulacak oyunun yine PC, Mac ve Linux platformları için yayınlanması planlanıyor. Oldukça mütevazi sistem gereksinimlerine sahip olan oyunun Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Impostor Factory için resmi tanıtım fragmanı yayınlandı

Impostor Factory için resmi tanıtım fragmanı yayınlandı

Freebird Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan macera türündeki rol yapma oyunu Impostor Factory'de ana karakterlerimiz Dr. Eva Rosalene ve Dr. Neil Watts tuhaf bir işe sahiptirler. Sigmund Corp. şirketinde çalışan bu ikili insanlara yaşamlarına en baştan başlamak için bir şans daha veriyorlar. Fakat yalnızca hastalarının kafalarında. Hastaların durumlarının ciddiyeti sebebiyle, onlar için kurguladıkları yeni yaşamları, son nefeslerini vermeden önce hatırladıkları son şey olur. Böylece, yaptıkları işlem sadece ölüm döşeğinde olan insanların yaşamlarında yapmayı diledikleri fakat yapamadıkları şeyler için uygulanır. İlk bölümde John'un, ikinci bölümde de Colin'in hayatını izleyip onun ortadan ikiye bölünmüş hayatını çözmeye çalışırken doğaya aykırı bir dileğinide yerine getirmeye çalıştılar. Yeni oyunumuzda ise Quincy'nin son dileğini gerçekleştirmeye çalışacaklar.

To the Moon ve Finding Paradise gibi bu oyunda kendi başına ayrı bir oyun olup bu seriden başka bir oyunu oynamanızı gerektirmez. Son olarak oyunun yayınlanan tanıtım fragmanına ve PC sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

To the Moon PC Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: XP, Vista, 7, 8, 10

İşlemci: Intel Pentium III 800 MHz+

Bellek: 1 GB RAM

Ekran Kartı: 1024x768 High Color+

Depolama: 500 MB kullanılabilir alan

Ses Kartı: DirectX®: 9.0+

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 21:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2020 15:34
To the moon 3 mü? İkincisi ne ara çıktı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Impostor Factory için resmi tanıtım fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir