Infinity War'un ilginç sahne arkası görüntüleri paylaşıldı

Furkan Güler 1.08.2018 - 17:30
Dans eden Dr. Strange'i ciddiye alamıyoruz.

Avengers Infinity War ile birlikte hasılat rekoru kıran Marvel, filmi dijital olarak anlaşmalı mağazalarda yayınladı. Bu sürüme ekstra filmde olmayan sahneleri ekleyen yapımcılar, sahnelerin arasına filmi çekerlerken ne gibi zorlukların üstesinden geldiklerini anlattıkları bir kısım da yayınlamayı ihmal etmediler. Filmin sahne arkası görüntülerini gün yüzüne çıkartan bu sürümün içerisinde, çekim aşamasında yaşanan komik anlar da izleyicilere sunuldu. Oyuncuların çekimler sırasında eğlendiğini gösteren bu görüntülerden sonra filmin büyüsü biraz kayboluyor.

Infinity War'un sahne arkası görüntüleri yayınlandı

Çoğunlukla yeşil perdeler arasında çekilen filmde neredeyse gerçek olan tek şey oyuncuların mimikleri. Yine de Marvel'a bu kadar güzel bir filmle karşımıza çıktığı için ne kadar teşekkür etsek az diyebiliriz. Özellikle Benedict Cumberbatch ve Robert Downey Jr.'ın çekimler esnasında hiç sıkılmıyormuş gibi gözükmesi, oyuncuların sevenlerini güldürdü.

İkinci bölümüyle seneye karşımıza çıkacak olan Avengers'ın yeni filmde Thanos'a karşı neler yapacağını merak ediyoruz. Oldukça kritik bir noktada biten Avengers Infinity War'dan sonra Avengers'ın kesinlikle intikam alacağı kesin. Son olarak Ant-Man and the Wasp'la seyircilerin karşısına çıkan Marvel, bundan sonra Captain Marvel ile seyircilerin karşısına çıkacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2018 10:16
@22:29 Bu yorum... Pür cehalet olmasın o?

https://www.imdb.com/title/tt4154664/
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2018 22:59
captain marvel nedir ya captan america olmasın o
Kalan Karakter: 300 Gönder
Infinity War'un komik sahne arkası görüntüleri yayınlandı
İlginizi Çekebilir