Inquisition, ilk iki Dragon Age'in toplamından daha büyük olacak

Emre Günen 6.11.2014 - 16:26
Gezelim, görelim, keselim, biçelim...
BioWare tarafından geliştirilen yeni Dragon Age oyunu Inquisition'da haritaları keşfe çıkmak önceki oyunlara nazaran çok daha önemli bir rol oynayacak. Yapımcılar tarafından üzerinde en çok durulan konulardan biri olan keşif sistemi, oyuncuların da haritayı daha fazla dolaşma isteğini artıracak özellikler barındırıyor.

Yapımcılardan Cameron Lee, oldukça büyük bir haritanın biz oyuncuları beklediğini ve dolaştıkça yeni maceraların bizi beklediğini belirtti. Özellikle haritaların ücra köşelerindeki gizli objeleri bulmak isteyen ve yan görevleri yapmayı ilke edinmiş oyuncuları mest edecek ayrıntıların gizli olduğu oyunda, açık dünya temasının da ilave edilmiş olması oynanış süresini artıracak.

Inquisition, ilk iki Dragon Age'in toplamından daha büyük olacak
Dragon Age: Origins ve Dragon Age II'nin birleşiminden bile daha fazla alana sahip olan Dragon Age: Inquisition haritasında birçok küçük yan görev de bulunacak ve bu sayede toplam oyun süresi iyice artacak. Bioware yetkilisi, daha önce yaşanmamış bir Dragon Age deneyimi sunacaklarını iddia ederken, kullanıcıların yapacağı seçimler doğrultusunda da oyun dünyasının değişeceğini vurguladı.

Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC için piyasaya sürülecek olan Dragon Age: Inquisition'ın çıkış tarihi 18 Kasım 2014.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 02:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Inquisition, ilk iki Dragon Age'in toplamından daha büyük olacak
İlginizi Çekebilir