Into The Breach, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 4.09.2020 - 09:48
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da bu hafta Into The Breach ücretsiz oldu.

Epic Games Store'da bu hafta Subset Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan sıra temelli strateji rogue-lite oyunu Into The Breach ücretsiz oldu. 3 Eylül'e kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

Bunlara ek olarak gelecek haftanın ücretsiz oyunları da belli oldu. Gaming Minds Studios tarafından geliştirilen ve Kalypso Media tarafından yayınlanan strateji tabanlı simülasyon oyunu Railway Empire ve Dim Bulb Games tarafından geliştirilen ve Good Shepherd Entertainment tarafından yayınlanan macera tabanlı hikaye anlatımı oyunu Where The Water Tastes Like Wine, 10-17 Eylül tarihleri arasında Epic Games Store üzerinde ücretsiz olarak dağıtılacak.

Into The Breach, Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da bu hafta Into The Breach oyunu ücretsiz oldu. Ayrıca Borderlands 2'nin Commander Lilith & the Fight for Sanctuary indirilebilir içeriği de mağazada ücretsiz olarak dağıtılıyor. Steam'de çıkışını gerçekleştirmesiyle birlikte ilk ay oyunculara ücretsiz olarak sunulan oyun, bu seferde Epic Games mağazasında bedava olarak sunuluyor. Oyunu 2 Ekim 2020 tarihine kadar ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Into The Breach

Uzaydan gelen bir tehdidi yenmek için geleceğin güçlü mekanik robotlarını kontrol edin. FTL'nin yaratıcılarından bu sıra temelli strateji oyununda dünyayı kurtarmaya yönelik her girişim, rastgele oluşturulmuş yeni bir meydan okuma anlamına geliyor.

• Şehirleri savunun - Sivil binalar, mekanik robotlarınıza güç veriyor. Onları Vek'e karşı savunun ve ateşinizi izleyin!

• Stratejinizi mükemmelleştirin Tüm düşman saldırıları minimalist, sıra temelli dövüş halinde sunuluyor. Rakibinizin saldırısını analiz edin ve sıra size geldiğinde mükemmel karşılığı verin.

• Üstün mekanik robotu oluşturun - Corporate-Nation adalarındaki Vek istilasına karşı savaşırken güçlü, yeni silahlar ve benzersiz pilotlar bulun.

• Bir şans daha - Başarısızlık bir seçenek değil. Yenildiğinizde, başka bir zaman şeridini kurtarmak için geçmişe yardım gönderin!

Into the Breach oyununu 10 Eylül Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar Epic Games Store kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizde kalacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Into The Breach, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir