Jonathan Majors, Şartlı Tahliye ile Hapis Cezasından Kurtuldu

Murat Olcan 9.04.2024 - 19:41
Marvel yıldızı Jonathan Majors, aile içi şiddet davasında şartlı tahliye ile hapis cezasından kurtuldu. Mahkeme, aktörün rehabilitasyon programını tamamlamasına karar verdi.

Marvel yıldızı Jonathan Majors, aile içi şiddet suçlamasıyla karşı karşıya geldiği dava kapsamında Manhattan Ceza Mahkemesi'ne kız arkadaşı Meagan Good ile birlikte cezasını almaya geldi. Majors ve Good, pazartesi günü mahkemeye gelirken fotoğraflandılar. Eski kız arkadaşı, İngiliz koreograf Grace Jabbari'ye saldırmak suçundan yargılanan Majors, şartlı tahliye cezasına çarptırıldı. Marvel, mahkumiyetin ardından Amerikalı aktörü işten çıkardı ve şimdi Majors'un 52 haftalık bir aile içi şiddet müdahale programını tamamlaması gerekiyor.

Marvel Yıldızı Jonathan Majors'ın Mahkeme Süreci

Jonathan Majors, geçtiğimiz yıl ikinci derece taciz ve üçüncü derece saldırıdan suçlu bulunarak bir yıl hapis cezasından kurtuldu. Manhattan'daki Eyalet Yüksek Mahkemesi Yargıcı Michael Gaffey, davanın hapis cezasını gerektirmediği konusunda tüm tarafların hemfikir olduğunu belirtti ve Majors'a şartlı tahliye kararı verdi. Aktörün, Los Angeles'ta "yüz yüze şiddet uygulayanlara müdahale programını" tamamlaması gerektiği kararı çıktı. Majors, Marvel filmlerinde Fatih Kang karakterini canlandırarak önemli bir yükseliş yaşamıştı ve Disney+ dizisi "Loki"nin ikinci sezonu ile "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"da önemli roller üstlenmişti.

Marvel Yıldızı Jonathan Majors'ın Mahkeme Süreci

Jabbari'nin ifadesine göre, Majors ile yaşadığı fiziksel ve duygusal travmaları mahkemede anlattı. New York'ta bir araba yolculuğu sırasında Majors'un telefonunda başka bir kadından romantik içerikli bir mesaj gördüğünü ve bu durumu sorguladığında Majors'un şiddet uyguladığını iddia etti. Bayan Jabbari, bu olay sonucu fiziksel yaralanmalar ve duygusal zarar gördüğünü belirtti. Majors ise kendisine zarar verdiğini reddetti ve olayda Jabbari'nin kendisine saldırdığını öne sürdü, ancak savcılar bu iddianın hiçbir dayanağı olmadığını belirttiler.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 20:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2024 12:55
ne güzel ya kadının biri "bu bana saldırdı" diyor ve tüm hayatın kariyerin mahvoluyor. johny depp vakası gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2024 19:14
Olsun, siz yine de Kang'dan vazgeçin.
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2024 11:35
Kang olsun ama bu adamla olmasın. Kang marvelin en güçlü kötü karakterlerinden biridir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jonathan Majors, Şartlı Tahliye ile Hapis Cezasından Kurtuldu
İlginizi Çekebilir