Jurassic World Evolution, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 31.12.2020 - 21:17
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da Jurassic World Evolution ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Frontier Developments tarafından geliştirilen ve yayınlanan strateji simülasyon oyunu Jurassic World Evolution, 31 Aralık-7 Ocak tarihleri arasında Epic Store platformunda ücretsiz olarak dağıtılacak7 Ocak Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

Ayrıca önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu da belli oldu. Gizemli bir şekilde çöken bir imparatorluğu araştıran bir uzay filosu komutanı olarak oynayacağın taktiksel bir rogue-lite oyunu Crying Suns, 7-14 Ocak tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılacak.

 Jurassic World Evolution, Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Epic Games Store'da Yılbaşı Tatili indirimleri devam ediyor. 7 Ocak Perşembe günü Türkiye saat ile 19:00'a kadar %75'e varan tasarruf teklifleri, 15 gün boyunca ücretsiz oyunlar ve sınırsız 60 TL değerindeki kuponlar seni bekliyor. Kampanya kapsamında yer alan oyunların tam listesine buradan göz atabilirsiniz.

Jurassic World Evolution

Muertes takımadalarının efsanevi adalarındaki operasyonda sorumluluğu üstlen ve dinozorların mucizesini, görkemini ve tehlikesini canlandır. Hayatın bir şekilde yolunu bulduğu belirsiz bir dünyada Bilim, Eğlence ya da Güvenlik çıkarlarına göre inşa et. Çevrelerindeki dünyaya göre düşünen, hisseden ve tepki veren dinozorları biyomühendislikle canlandır. Dinozorlarına eşsiz davranışlar, özellikler ve görünümler vermek için hayatın kendisiyle oyna, sonra kayıp dinozor DNA'sını bulma yolunda sürdürdüğün küresel arayışını finanse etmek için bu dinozorları elinde tut ve onlardan kâr elde et.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
 Jurassic World Evolution, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir