Just Cause 4'ün sinematik hikaye tanıtım fragmanı yayınlandı

Ahmet Özçilingir 11.10.2018 - 10:11
Aksiyon daha fazla aksiyon.

Avalanche Studios'un geliştirdiği Just Cause 4'ten yeni bir video daha geldi. Hikaye odaklı bu tanıtım videosu ile birlikte, Just Cause 4'te bizleri nasıl bir hikaye bekliyor kısa bir bakış atıyoruz. Yayınlanan hikaye tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcı üzerinden göz atabilirsiniz.

Just Cause 4'ün hikaye odaklı tanıtım videosu yayınlandı

Just Cause 4, Güney Amerika'da geçecek. Sert, aksiyon düşkünü yetenekli Ajan Rico Rodiguez ile yine azılı bir suç ağının peşine düşeceğiz.

Apex oyunu motorunu kullanan Just Cause 4'te bizleri çok daha geniş bir oyun alanı bekliyor. Yapımcı firma geliştirilen Apex motorunun özellikle ışıklandırma konusunda yarattığı etkiye oldukça güveniyor. Yapımcı firmadan gelen açıklamalarda Just Cause 4 ile açık dünyanın sınırlarını zorlamak istendiği belirtilmişti. Just Cause 4'te dinamik hava şartları ve çok daha fazla miktarda yıkılabilir çevre oyuncuları bekliyor olacak. Yayınlanan hikaye tanıtım videosunda da bu ışıklandırmaların oyun alanına olan etkisini görebiliyoruz. Yayıncılığını Square Enix'in üstlendiği Just Cause 4, 4 Aralık 2018'de PC, Playstation 4 ve Xbox One için yayınlanacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Just Cause 4'ün sinematik hikaye tanıtım fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir