Kaybedenler Kulübü Yolda'nın sevgililer günü fragmanı geldi

Furkan Güler 13.02.2018 - 16:04
Kaybedenler Kulübü, tüm yalnızların sevgililer gününü kutluyor.

TMC Film'in destekleri ile çekilen Kaybedenler Kulübü Yolda için yeni bir fragman daha geldi. Kaybedenler Kulübü ile birlikte oldukça fazla bir hayran kitlesine ulaşan yapımcılar, geride bıraktığımız aylarda yeni film için düğmeye basmışlardı. Kaan Çaydamlı ve Mete Avunduk'un seslendirdiği radyo programından esinlenen film serisi, yeni filmde iki karakterin gezi macerasını seyircilere anlatacak. Çekimleri tamamlanan filmin başrolünde ise yine Nejat İşler'i göreceğiz.

Kaybedenler Kulübü Yolda'dan yeni fragman geldi

Çekim aşamasının Antalya'da başladığı filmde Kaan ve Mete'nin, Kadıköylü arkadaşlarını da görme şansı elde edeceğiz. Yaptıkları eğlenceli tatilin dönüşünde iki sürpriz misafir edinen ikilimizin başından neler geçecek merak ediyoruz. Kaybedenler Kulübü Yolda'nın yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Ayrıca bir önceki filmde Nejat İşler ve Yiğit Özşener'in yanında başrol olan Ahu Türkpençe'nin filmde olmayacağını unutmadan belirtelim. Emre Yetim'in kadroya katıldığı Kaybedenler Kulübü Yolda, 16 Şubat 2018 tarihinde izleyicisi ile buluşacak.

Filmin tamamen Antalya'da geçmediğini, sonlara doğru ikilimizin İstanbul'a geldiğini belirtelim. Yer yer eleştirilere maruz kalan ilk filmin açıkları, umarız ikinci filmde giderilmiştir.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2018 00:41
"Kaybedenler Kulübü, tüm yalnızların sevgililer gününü kutluyor." bu nedir şimdi??? Sevgilin olmaması veya olmasını istememek kaybedenler kulübünde mi olmamıza neden oluyor bu nasıl bir algı operasyonudur bu ucuz numaraları geçin artık sevgili yapacağınıza zeka seviyenizi yükseltin...
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2018 20:35
hakkaten he. sevgilimiz olmayınca hemen yok ezik yok eş cinsel yok beceriksiz. bu ne ya. he biz beceremiyoruz sanki. kızların mükemmelliyetçi olmasından olmuyor sevgili
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2018 22:59
yarını biralarımla kutluycam
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2018 21:03
abi yalnızlığın tek sebebi olabilir. tipsizlik
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kaybedenler Kulübü Yolda'nın sevgililer günü fragmanı geldi
İlginizi Çekebilir