King Arthur Knight's Tale PC, PS5 ve XSX için duyuruldu

Alparslan Gürlek 14.10.2020 - 12:05
King Arthur Knight's Tale, taktiksel RPG oyunu bugün yeni bir fragman ile duyuruldu. Kickstarter projesi olarak karşımıza çıkıyor.

King Arthur Knight's Tale adlı sıra tabanlı taktik rol yapma oyunu PC ve yeni nesil konsollar için duyuruldu. Daha önce Warhammer 40,000 Inquisitor - Martyr ve The Incredible Adventures of Van Helsing serilerinin geliştiricisi olan NeoCore Games tarafından geliştiriliyor. Ayrıca oyun adından anlaşıldığı üzere Arthur mitine dayanıyor. Öyleyse gelin bu yeni oyun hakkında gelen bilgilere bir göz atalım.

King Arthur Knight's Tale oyununda seçimlerle kim olduğunuzu belirleyebileceksiniz

Sıra tabanlı taktik strateji oyunu King Arthur Knight's Tale PC, PS5, Xbox Series X ve Series S için duyuruldu. Oyunun duyuru fragmanı da yayınlandı. Üstelik video yalnızca sinematik sahnelerden değil, oynanış videolarından ve oyun içi menülerden de bahsediyor. Oldukça güzel göründüğünü söylemeliyim. Eğer taktiksel RPG serilerinin hastasıysanız -ki ben öyleyim- benimle aynı şeyi düşünüyorsunuz.

Duyuru fragmanının sonunda da görüldüğü gibi, yeni nesil konsollara gelecek taktik RPG oyunu için bir Kickstarter kampanyası başlatıldı. Yaklaşık 150 bin dolarlık hedefin belirlendiği kampanyada an itibariyle 32,241 dolar toplanmış. Kampanyanın ilk günü olduğunu düşünürsek iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyebiliriz.

Oyunun özellikleri ve yapısı

- Çeşitli savaş haritaları: Kendinizi konumlandırın, kalkan duvarlarından kaçının, düşmanlarınızı kuşatın. Okçulara karşı siper kullanın, araziden yararlanın, yeşilliklere saklanın ve düşmanlarınızı şaşırtın!
- Savaş alanını kontrol edin: Düşmanlarınız da saklanıyor olabileceğinden ileride keşif yapmak önemlidir. Güvenli bir şekilde saldırana kadar tuzakları kullanın, onları cezbedin ve düşman savaşçılarından kaçının.

King Arthur Knight's Tale PC, PS5 ve XSX için duyuruldu
- Takım Taktikleri: Etkili bir takım oluşturmak için 5 farklı sınıftan 30'dan fazla kahraman arasında seçim yapın. Yüzlerce beceri ve eseri birleştirin ancak dikkatli olun. Bir yanlış adım kahramanlarınızı sakatlayabilir ya da onları kalıcı olarak öldürebilir.
- Düşmanlarınız hakkında bilgi edinin: Karşı güçler ve efsanevi yaratıklar her adımda size meydan okumaya çalışacak. Zayıf yönlerine ve güçlü yönlerine dikkat edin!

King Arthur Knight's Tale 2021'in ilk çeyreğinde PC oyuncuları için Steam'de yayınlanacak. Oyunun PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S konsolları için çıkış tarihi henüz belli değil. Kickstarter sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sizce oyun nasıl olacak?

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 23:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2020 15:33
Grafikler ve harita güzel görünüyor da. Oynanış sıra tabanlı, gelmesede olur.
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2020 19:43
hahara huhara .. ben oynamıyorum diye değil
hahara huhara .. zaten zibil gibi sıra tabanlı oyun var çıkmaya devam ediyor hahara huhara
gerek yok kickstater dan bir projeye.
zehir gibi beyinler hahahahaha
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2020 16:32
mantığa bak ahahaahha .. he sen oynamıyosan turn based oyun gelmesin o zaman.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2020 18:12
Ah ubisoft heroes might of magic 8 yapmadın bunlara kaldık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
allalla
allalla 14.10.2020 13:59
Sıra tabanlı severiz.
Gelsin, alır oynarız fiyat uygun olursa.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2020 13:28
Türü sevenleri tatmin edebilir. Görsellik ve yapısı iyi duruyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
King Arthur Knight's Tale PC, PS5 ve XSX için duyuruldu
İlginizi Çekebilir