Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Netflix dizisinden görseller

Ersin Kılıç 15.02.2021 - 16:33
Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı Bir Denizaltı Hikayesi dizisinden görseller geldi

Netflix platformunda yayınlanacak olan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı Bir Denizaltı Hikayesi dizisinden ilk görüntüler gelmeye başladı. Netflix Türkiye dizinin kamera arkasına dair birkaç görsel yayınladığı gibi bu projenin çok yakında yayınlanacağını da not düştü.

Bir Denizaltı Hikayesi dizisinden görüntüler gelmeye başladı

Bir Denizaltı Hikayesi dizisi geçtiğimiz Ekim ayında duyurulmuştu. Netflix yaptığı açıklamada diğer Türk projeleri ile birlikte bu dizinin de ön prodüksiyon aşamasında olduğunu açıklamıştı. Anlaşılan bu aşama geride kaldı ve dizinin çekim aşamasına geçilmiş durumda.

Yayınlanan görüntülere baktığımızda Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin dizide nasıl bir görünüme sahip olacaklarına yer verildiğini görüyoruz. Ayrıca görsellerde dizinin yönetmenliğini üstlenen Tolga Karaçelik'e de yer verilmiş. Gişe Memuru, Sarmaşık ve Bartu ben gibi projelere imza atan yönetmenin en bilinen işi ise Kelebekler filmi olmuştu. Aksiyon ve macera türünde olacağı belirtilen dizinin yazar kadrosunu ise Jason George önderliğinde Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı gibi isimler bulunuyor. 

Dizide denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikayesine tanıklık edeceğiz. Tüm dünyada etkisini gösteren bir doğa felaketinin ardından Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltısına binmesi gerekecek. Arman ve ekibi neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir taraftan da bu askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu araştıracaklar.

Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Netflix dizisinden görseller

Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Netflix dizisinden görseller

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2021 22:19
Yinw mi aşk dizisi diye habere girdim ama aksiyon-macera olduğunu okuyunca sevindim. Dizinin konusu da ilgi çekici. Umarım güzel iş çıkartırlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Netflix dizisinden görseller
İlginizi Çekebilir