Kızlar mı, iş mi, okul mu, yoksa Diablo 3 mü?

Mahmut Saral 17.05.2012 - 14:56
Seçim yapmak zor gibi görünüyor... Sizce?
Blizzard'ın yaklaşık 12 yıldır beklenen oyunu Diablo 3, geçtiğimiz gün itibarıyla satışa sunuldu ve tam anlamıyla satış patlaması yaşandı. Sadece İstanbul'u örnek gösterecek olursak, gece satış etkinliğinde oyunun koleksiyonluk versiyonları kapış kapış gitti. Normal versiyon alan neredeyse yok gibiydi. "12 yıl beklemişim, bir de normal sürüm mü alacağım. Alıyorsam, en baba sürümü benimdir" parolasıyla hareket eden ve tabii ki aceleci davrananlar, şu an koleksiyonluk sürümün keyfini çıkarıyor. Geç kalanlar ise, bir yandan yeni parti oyun dağıtımının yapılmasını beklerken, bir yandan da online alışveriş sitelerinden en uygun fiyata koleksiyonluk sürüm almaya çalışıyor.

Kızlar mı, iş mi, okul mu, yoksa Diablo 3 mü?
Peki Diablo 3, onu bekleyenin ve çevresindekilerin hayatlarını ne kadar etkileyebilir?

Facebook başta olmak üzere birçok sosyal paylaşım platformunda son günlerde sıklıkla tanık oluyorsunuzdur, "Diablo geri döndü. Kızlar, erkek arkadaşlarınızla vedalaşın. Onları uzun süreliğine çalıyorum" gibi paylaşımlar var. Hatta bu sebeple "bazı kızların da erkek arkadaşlarından uzaklaşmamak adına Diablo oynamaya başladığı, devamı için de Diablo 3'ü oynamak istediği" gibi mizahi tarafı ağır basan paylaşımlar da yapılıyor. Oyunun alınmasının ertesi gününde yaşanan "Hastayım, kaza yaptım, ocakta yemeğim kaldı, sular kesildi" gibi işe veya okula gelememe bahanelerini de unutmamak gerekiyor.

Ne olursa olsun, şu an milyonlarca oyuncu Diablo 3 ile vakit geçiriyor!

Peki, siz bu esprili söylemler hakkında ne düşünüyorsunuz? Diablo 3, gerçekten erkeklerin kız arkadaşlarına tercih edebileceği kadar etkileyici bir oyun mu? Diablo 3 için bahaneler uydurulup, iş veya okul asılabilir mi? Kızlar, erkek arkadaşlarını gerçekten Diablo'ya kaptırmaktan korkuyor mu?

Yorumlarınızı bekliyoruz.

Kızlar mı, iş mi, okul mu, yoksa Diablo 3 mü?
Yorumlar 64
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kızlar mı, iş mi, okul mu, yoksa Diablo 3 mü?
İlginizi Çekebilir