Konami sevilen bir serinin yeni oyununu duyuracak

Alparslan Gürlek 31.08.2022 - 17:54
Konami yaptığı yeni açıklamada Dünya çapında sevilen bir serinin yeni oyununu TGS'de duyuracaklarını açıkladı.

VGC'nin son raporlarına göre eFootball faciası ile oyuncuların gözünden düşen Konami, oyun dünyasında çok popüler ve sevilen bir serinin yeni oyununu duyuracak. Duyuru, Tokyo Game Show'da gerçekleşecek. Geliştirici hali hazırda etkinlikte neler göstereceğinin bir listesini paylaştı ve çoğu oyunun geleceği zaten biliniyordu.

Konami sevilen bir seriye yeni oyun duyuracak

Serinin ya da oyunun ismi şimdilik bir sır gibi saklansa da bu yönde de bazı tahminler mevcut. Raporda VGC bazı kaynaklarından aldığı bilgilerle bu oyunun, şirketin en büyük serilerinden birine ait olmayacağını söylüyor.

Etkinlik programında 45 dakikalık bir gösterim süresi listeleniyor. Bu program sırasında seslendirme sanatçısı Yuji Kaji, tüm dünyada sevilen bir serinin hayranlarını temsil etmek üzere yeni oyunun duyurusunda sahneye davet edilecek. Kaji daha önce Final Fantasy oyunları da dahil olmak üzere birkaç projede seslendirme sanatçısı olarak bulunuyordu.

Konami sevilen bir serinin yeni oyununu duyuracak

Yayıncı kaynaklardan bazılarından gelen bilgiler ise bu duyurunun nispeten daha küçük bir projeye ait olduğunu öne sürüyor. Yani Konami'nin Castlevania, Silent Hill ya da Metal Gear Solid serilerinden bir oyun duyurma ihtimalinin zayıf olduğunu söyleyebiliriz.

Yeni bir Silent Hill oyunu birçok hayrana hayal gibi gelse de, Mayıs ayında oyuna dair bazı ekran görüntüleri sızdırılmıştı. Uzun süredir söylentiler dönen Silent Hill serisi için birçok haber de gördük. Medium ve Layers of Fears geliştiricisi Bloober Team SA'nın üzerinde çalıştığı proje için henüz resmi bir açıklama yok. Resmi duyuru gelene kadar bütün duyduklarımızı iddia olarak kabul etmemizde fayda var. Tüm gözler Konami'de, bakalım duyuracakları yeni proje ne olacak?

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2022 14:56
Kojima yok yeni Mgs, Silent hill çıkarmasınlar. Gördük Survive nasıl bir oyundu. En fazla remastered remake falan yapsınlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2022 16:04
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes adlı oyun çıkacağı için konamide suikoden'ı çıkarır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2022 11:03
Yeni contra oyunudur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2022 23:40
MGS Zombie Pachinko !!! Ya da Silent Hill Pachinko
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2022 23:08
Kesinlikle Silent Hill, hem de Kojima'lı Silent Hill. Geçenlerde de Kojima Silent Hills PT paylaşımı yaptı durduk yere. MGS zaten olmaz, o seri bitti, bütün hikaye anlatıldı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Konami sevilen bir serinin yeni oyununu duyuracak
İlginizi Çekebilir