Kung-Fu temalı aksiyon oyunu Sifu, PS5 , PS4 ve PC için duyuruldu

Alparslan Gürlek 26.02.2021 - 02:06
Bu gece gerçekleşen State of Play sunumuyla Absolver'ın geliştiricisi Slocap, Sifu adındaki yeni oyununu duyurdu. Kung-Fu ile aranız iyiyse, buyursunlar...

Sifu oyununun geliştiricisi Sloclap, daha önce de dövüş sanatlarını temel alan oyunu Absolver ile karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise tamamen yeni ve hikaye odaklı, Kung-Fu temalı oyunlarını State of Play etkinliğinde duyurdular. Yayınlanan fragmanı ve yapısıyla oldukça ilgi çekici görünen yapım bu yıl içinde PS4, PS5 ve PC platformlarına çıkacak.

Sifu, Absolver'ın geliştiricisinden Kung-Fu temalı yeni üçüncü şahıs aksiyon oyunu

Sloclap tarafından geliştirilen ve Devolver tarafından yayınlanan Absolver'dan sonra ekip, dövüş sanatları temasını bırakmayarak yeni bir oyun geliştirmiş. Kendi ifadeleriyle iki yıldır üzerinde çalıştıkları bu projeyi bugün State of Play sunumu sırasında oyuncularla paylaştılar. Yayınlanan fragman oyunun görsel tarzına ve oynanışına dair fikir veriyor. Dövüş sanatlarıyla aranız iyiyse, hoşunuza gideceğini söyleyebiliriz.

Üçüncü şahıs bakış açısına sahip Sifu oynanış anlamında Batman Arkham Knight'ı çağrıştırıyor. Geliştirici ekibin PlayStation Blog'da "derin ve zorlu bir oynanışa sahip, sürükleyici bir macera oluşturmak için tek oyunculu bir deneyime odaklanmaya karar verdik" ifadelerine yer verdiğini görüyoruz. Bu da oyunda komboların öne çıkacağına ve zorlayıcı bir yapısı olacağına işaret ediyor.

Ana karakterimiz, ruhunu intikam arayışına adayan genç bir Kung-Fu öğrencisi. Ailesi gizemli suikastçiler tarafından öldürülüyor ve kahramanımız sekiz yılını kendini bu intikama hazırlayarak geçiyor. Sonunda o gün gelip çatıyor ve kontrolü ellerimize alıyoruz. Ayrıca kahramanımız öldüğünde onu canlandıran sihirli bir kolyeye sahip. Ancak oyun mekaniklerinde çok can alıcı bir kısım var. Karakterimiz her ölüp dirildiğinde, biraz yaşlanacak.

Kung-Fu temalı aksiyon oyunu Sifu, PS5 , PS4 ve PC için duyuruldu

Bütün bu bölümler sırasında bazen şehrin gizli köşelerine, bazen şirket kulelerinin soğuk koridorlarına ve bazen de banliyölere gideceğiz. Her bölümün kendine özgü bir atmosferi olacak, burada yolumuza çıkan herkesi öldürerek katilleri tek tek avlayacağız. Bu yolculuk sırasında benzersiz beceriler açarak, tekniklerde ustalaşarak karakterimizi de geliştirebileceğiz. Geliştirici ekip son olarak "Sifu'yu eşsiz bir dövüş sanatları deneyimi getirmenin yanı sıra otantik ve saygıdeğer Kung-Fu türüne de saygımızı göstermekte kararlıyız" diyor. Peki sizler bu yeni oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın.



Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.02.2021 21:16
Güzele benziyor ama ps5 var bende adam gibi tam gücünü gösterecek hayretler içinde kalacağım oyun yok ve oynayamadimda
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.02.2021 19:45
Sifu çince "usta,hoca" demek. Oyun güzele benziyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2021 02:37
Haberi güncelle epic games e de geliyor.
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2021 12:44
Sadece epice geliyo ztn pcde
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2021 10:52
Çok iyi duruyo absolveri de oynamıştım fakat kontolcüm olmadığı için zor oluyordu bunu da deneyimleyeceğim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2021 09:27
Al birini vur ötekini ne bicim sunum 4 kurus etmeyen oyunlar hep
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kung-Fu temalı aksiyon oyunu Sifu, PS5 , PS4 ve PC için duyuruldu
İlginizi Çekebilir