Kurt avına Memati de katıldı!

Merlinin Kazanı 6.02.2013 - 16:35
Gürkan Uygun'un sesleriyle yepyeni bir Wolfteam
Wolfteam’e Topkapı Sarayı haritası ve Yavuz Sultan Selim karakteri eklendi. Tanıtımını Kurtlar Vadisi’nin Memati’si Gürkan Uygun’un seslendireceği bu yenilikle Wolfteam oyuncularına yeni bir heyecan yaşatmak hedefleniyor.

Oyuna eklenen yeniliklerin hikayesi ise;

Türk bilim adamları Epoxyn’in panzehrini bulmuştu. Epoxyn, Kurt’a dönüştüren yan etkisinden ve bağımlılaştıran özelliğinden tamamen arındırılmıştı. Bunu da gelebilecek saldırılara karşı en iyi korunan Topkapı Sarayı’nda kurdukları laboratuarlarla başarmışlardı. Bu haber gizli yer altı örgütlerinin hiç hoşuna gitmeyecekti. Tüm güçleriyle Topkapı Sarayı’na saldırdılar. Sadece birkaç saat içinde Topkapı Sarayı, Kurt ve ağır silahlı askerlerle çepeçevre sarılmıştı. Bu bir kale savunmasıydı artık.

Kurt avına Memati de katıldı!
Yiğit Demir’e güvenen hükümet bu meselenin altından kalkılacağını düşünüyordu ama Yiğit Demir durumun ciddiyetinin farkındaydı. Topkapı Sarayı düşmemeliydi, bu panzehir hayatta kalmalıydı. Bu tüm insanlığı ilgilendiren bir konuydu. Kriz masası oluşturuldu ve çok radikal bir karar alındı ve bu belki de son çareydi.

Topkapı Sarayı’nı savunabilecek yegane kişi Topkapı Sarayı’nın Sultan’ı, nice orduları dize getiren Yavuz Sultan Selim’di. Mezarından alınan DNA örneğiyle klonlanan Yavuz Sultan Selim, tüm stratejik zekasını ortaya koyacaktı.

Savaş şimdi yeniden başlıyordu.

-Basın Bülteni
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 19:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kurt avına Memati de katıldı!
İlginizi Çekebilir