L.A. Noire PlayStation 3 için geliştirildi

Murat Sağlam 14.05.2011 - 11:39
Team Bondi yapımcılara PS3'ü tavsiye ediyor
Team Bondi yetkilileri, L.A. Noire projesini PlayStation 3 platformunda geliştirdiklerini ve daha sonra Xbox'a portlandığını doğruladı. Ayrıca oyun geliştiricilerine de bu şekilde çalışmalarını tavsiye etti.

L.A. Noire PlayStation 3 için geliştirildi
Team Bondi'nin patronu Brendan McNamara, ki kendisi eskiden Sony'nin Soho stüdyolarını yönetiyordu, neden PlayStation 3 platformunda oyun geliştirmenin daha yararlı olacağını şöyle açıkladı:

"Bu proje için PlayStation 3 ile çalıştık ve bence bütün multi platform oyun geliştiricilerinin bu şekilde çalışması gerekiyor. Çünkü Xbox için geliştirdiğiniz bir oyunu PlayStation 3'e çevirmeniz oldukça zor bir iş. Etrafımızda bu şekilde çalışan yapımcılar var ve her zaman bu işin ne kadar zorluk çıkardığından bahsedip dururlar."

"Fakat diğer türlü çalıştığınızda, oyunu PlayStation 3 formatından Xbox 360'a çevirmeniz çok daha basit ve acısız oluyor. Oldukça hızlı bir şekilde oyunu diğer platformlara da çevirebiliyorsunuz. Tabi ki oyun geliştiricileri PlayStation 3'e oyun geliştirmenin daha zor olduğunu söylüyorlar ve haklılar ama konu multi platform olduğunda bu bir zorunluluk." diyerek, bu şekilde daha yüksek FPS alabileceklerini de belirtti.
Yorumlar 28
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 15:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
L.A. Noire PlayStation 3 için geliştirildi
İlginizi Çekebilir