Last of Us dizisinin müzikleri de Gustavo Santaolalla'ya emanet

Ersin Kılıç 12.03.2020 - 16:19
Oyunlarda müthiş ezgileri ile kulaklarımızın pasını silen Gustavo Santaolalla, The Last of Us dizisinin müziklerine de imza atacak.

The Last of Us dizisinin müziklerini Gustavo Santaolalla'nın yapacağı açıklandı. Bildiğiniz gibi The Last of Us için geçtiğimiz günlerde şahane bir haber gelmiş ve HBO ortaklığında bir dizi projesi duyurulmuştu. İşte aynı isimli oyunda da müziklere imza atan Gustavo Santaolalla'nın bu projeye de dahil edildiği açıklandı.

Last of Us dizisinin müzikleri de Gustavo Santaolalla'ya emanet

Eminim haberi duyar duymaz sizin de kulaklarınızda The Last of Us'ın o müthiş tema müziği çalmayat başlamıştır. Last of Us oyununda imza attığı müzikler dışında Gustavo Santaolalla'nın geçmişi de başarılar ile dolu. Daha önce birçok film projesinde de çalışan Gustavo Santaolalla, Brokeback Mountain ve babel filmleri için yaptığı müziklerle de Oscar heykelciğini iki kez evine götürmüştü.

The Last of Us yönetmeni Neil Druckmann, kendi twitter adresinden yaptığı açıklama ile bu birlikteliği duyurdu. Druckman "Bu heyecan verici. The Last of Us Part II müziklerine de imza atan yetenekli müzisyen Gustavo Santaolalla, HBO imzalı The Last of Us projesine dahil edildi" sözleri ile bu haberin duyurusunu da yapmış oldu

The Last of Us dizisi Neil Druckman ve daha önce Chernobyl dizisine imza atan Craig Mazin tarafından yapılıyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağı ve çekim takvimi gibi detaylar ise henüz belli değil.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 22:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2020 17:41
Muhteşem bir haber. Teşekkür ederim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Last of Us dizisinin müzikleri de Gustavo Santaolalla'ya emanet
İlginizi Çekebilir