LEGO 2K Drive duyuruldu

Ersin Kılıç 25.03.2023 - 13:23
LEGO Gropu ve 2K Games yeni bir oyun için bir araya geldi ve açık dünya dinamikleri de olan yarış oyunu LEGO 2K Drive duyuruldu.

Zaman zaman farklı türde Lego oyunları konseptinde eğlenceli dinamikler ile karşılaşabiliyoruz. Bu sefer ise LEGO Goup ve 2K Games bir araya geldi. Visual Concepts ekibi tarafından geliştirilen LEGO 2K Drive açık dünya dinamiklerine de sahip olan bir yarış oyunu. Olayın merkezinde ise tabi ki Lego parçaları yer alıyor. Oyunun özellikleri şu şekilde;

LEGO 2K Drive duyuruldu

Visual Concepts tarafından geliştirilen LEGO 2K Drive, ikonik LEGO oyun deneyimini, oyuncuların istedikleri aracı yapıp istedikleri yere sürebilecekleri ve bir LEGO yarış efsanesi olabilecekleri geniş, açık bir dünyayla birleştiriyor.

 

LEGO 2K Drive 2k ve LEGO Group partnerliğinde geliştirilecek olan ilk AAA oyun olma özelliğini taşıyor. 2K'nın yüksek kaliteli ve ilgi çekici etkileşimli eğlence içerikleri oluşturma konusundaki kanıtlanmış uzmanlığı ve LEGO Group'un benzeri görülmemiş kültürel etkisi ile bu ortaklık, hayranların bildiği ve sevdiği ikonik LEGO oyunları deneyimini heyecan verici yeni şekillerde geliştirecek.

Bu türde derin deneyime sahip olan Visual Concepts ekibi, ilk kez bir LEGO yarış oyununa AAA kalitesi, oyun derinliği ve çarpıcı görseller getirecek.

LEGO 2K Drive, çeşitli araç özelleştirme sistemi sunarken, açık dünya sürüşünün ve hızlı tempolu rekabetçi yarışın en iyi unsurlarını birleştirecek.

Ek olarak, Supercar ve hypercar şirketi olan McLaren Automotive ile yapılan iş birliği, LEGO Speed ??Champions ikili paket setine, McLaren'in yarışçı ve mühendis Bruce McLaren tarafından kurulmasının 60. yılını kutlamak için piyasaya sürülen McLaren Solus GT ve McLaren F1 LM'yi getirecek.

LEGO 2K Drive içerikleri:

Uçsuz bucaksız Açık Dünyada Geçen Bir Hikaye:Oyuncular, Sky Cup Trophy'yi kazanma umuduyla bir dizi karizmatik rakibe karşı yarışırken Bricklandia'nın çok sayıda benzersiz biyom bölgesinde yolculuk edecek. Lego 2k Drive’da oyuncular Lego temalı City, Creator, Speed Champions gibi bilinen araçlarla ile yarış,mini oyun,meydan okuma, koleksiyon öğeleri,yok edilebilecek şeyler’in bulunduğu geniş açık dünyada istedikleri şekilde oyunu oynayabilecekler.

LEGO 2K Drive duyuruldu

Yüksek Oktanlı LEGO Yarışı: LEGO 2K Drive, yarış sırasında oyuncuların bir düğmeye dokunarak yarıştaki duruşunu değiştirebilen benzersiz güçlendirme yeteneklerinden yararlanırken çok çeşitli pistlerde savaştığı, hızlı, tempolu, olağandışı bir deneyim sunuyor.

Benzersiz Kişileştirme: LEGO 2K Drive, maceraları boyunca 1.000'den fazla benzersiz LEGO parçasının yanı sıra çok sayıda renkli tasarım, çıkartma, yetenek ve daha fazlasıyla oyuncuların kendi araçlarını kendi zevklerine göre inşa etmelerine olanak tanıyan çeşitli bir kişiselleştirme sistemi sunuyor.

Tek Başınıza veya Birlikte Oynayın: LEGO 2K Drive, başkalarıyla eğlenmek ve güçlü bir iş birliği için heyecan verici bir rekabetçi çok oyunculu oyun modu sunuyor. Yerel, 2 kişilik bölünmüş ekran aracılığıyla aileniz ve arkadaşlarınızla oynayın veya benzer beceri düzeylerine sahip diğer cesur yarışçılarla çevrimiçi olarak eşleşin.

LEGO 2K Drive Standard Edition, 19 Mayıs 2023'te dünya çapında PlayStation®5 (PS5™), PlayStation®4 (PS4™), Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo SwitchTM ve PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
LEGO 2K Drive duyuruldu
İlginizi Çekebilir