Lego Marvel Super Heroes 2'nin kötü adamı ortaya çıktı

Ersin Kılıç 25.07.2017 - 10:28
Marvel kahramanlarını bir araya getiren oyunda, her zaman olduğı gibi dünyayı istila eden başka bir karakter daha ortaya çıktı.
Lego oyunları özellikle sahip oldukları eğlenceli dinamikler ile oyun sektöründe sağlam bir yer edinmiş durumda. Sadece küçük yaştaki oyuncuların değil, büyüklerin de keyifle oynadığı bu türü, farklı farklı evrenlerde görmekteyiz. işte bu evrenlerden birisi de tabi ki sinemada da oldukça popüler olan Marvel evreni.

Traveler's Tales imzasını taşıyan ve geçtiğimiz aylarda duyurusu gerçekleştirilen Lego Marvel Heroes 2 için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Bu tanıtım videosuna baktığımızda ise her zaman olduğu gibi oyunun eğlenceli ve esprili yapısına vurgu yapılmış. Bunun yanı sıra dünyamızı bir kez daha istila eden yeni bir karakterle daha karşılaşıyoruz. Kang The Conqueror odaklı bu videoda oyunda yönlendirebileceğimiz karakterler dışında hikaye adına sahnelere de yer verilmiş.

İlk olarak 1963 yılında Stan Lee ve Jack Kirby tarafından Fantastic Four #19'da ele alınan Kang, zamanda yolculuk yapabilen ve farklı isimler ile karşımıza çıkan bir karakter. Fantastic Four dışında X-Men ve Avengers serilerinde de boy gösteren karakter, Lego Marvel Heroes 2'de de ortalığı bir hayli dağıtıyor. Oyunun Comic Con fuarından gelen videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lego Marvel Super Heroes 2'nin kötü adamı ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir