Popüler MMO Lineage 2: Revolution’da yeni yıl etkinlikleri başlıyor

Ersin Kılıç 23.12.2017 - 16:33
Aralık ayının son iki haftası boyunca etkinlikler düzenlenecek

Netmarble Games, MMORPG Lineage 2: Revoevolution oyunu için iki yılbaşı etkinliği düzenleyeceğini açıkladı. Her iki etkinlik de, Hazine Sandığı Etkinliği ve Yeni Yıl Harf Toplama Etkinliği 4 Ocak 2018 saat 11:00’a kadar devam edecek.

Lineage 2: Revolution’da yeni yıl etkinlikleri başlıyor

Hazine Sandığı Etkinliği’nde Lineage 2: Revolution içerisindeki alanlara hazine sandıkları yerleştirilecek. Oyuncular maceraya çıktıklarında hazine sandıkları bulacak, sandığın türüne ve buldukları yere göre sandığın içinden çeşitli eşyalar elde edecekler. Üç çeşit hazine sandığı var; her alanda bulunabilen Sıradan Hazine Sandığı, her alanda ve Botanik Zindanı’nda çıkan Gümüş Hazine Sandığı ve Altın Hazine Sandığı. Hazine sandığı bulanlar Adena, Güç Şerbeti ve ‘Harf Toplama Etkinliği’ için harfler, yılbaşı ağacı rozeti, Rudolf rozeti, Noel Baba rozeti ve daha fazlasını kazanacak.

Yeni Yıl Harf Toplama Etkinliği’nde oyuncular çeşitli oyun içeriklerini bitirerek belirli kelimeleri oluşturacak harfleri toplayacaklar. Altı harf ile HAPPY, NEW, YEAR, RUDOLPH, HOLIDAY ve SANTACLAUS kelimeleri yazılabilir. Eğer bir oyuncu “HAPPY” kelimesi için ‘H’, ‘A’, ‘P’, ‘P’, ‘Y’ şeklinde 5 harfi de toplarsa, harfleri verip ödül alabilir.

Harf kombinasyonları ve ödül karşılıkları şöyle:

ŸHAPPY – 10.000 Adena
ŸNEW – 2 Tek Kullanımlıklar Sandığı
ŸYEAR – 300 Güç Şerbeti
ŸRUDOLPH – 1 İksir Özü Paketi
ŸHOLIDAY –Ekipman & Binek Ekipmanı Güçlendirme Parşömeni Sandığı (Binek Ekipmanı Tılsımlama Parşömeni, Silah Güçlendirme Parşömeni, Zırh Güçlendirme Parşömeni veya Aksesuar Güçlendirme Parşömeni eşyalarından bir tanesi).
ŸSANTACLAUS – 1 Kutsal Parşömen Seçim Sandığı

Ayrıca eğer tüm yılbaşı rozetlerini toplayan oyuncu ‘Tatil Hediye Çorabı’ kazanı, içerisinde Yeni Yıl Harf Toplama Etkinliği’ndeki tüm ödüller vardır (TÜM harf kombinasyonlarının toplamına eşit). Netmarble Global Ofis Şefi Seungwon Lee “Bu güncellemeyle oyunculara yılbaşı tatilinde yeni ve farklı bir içerik sunmayı amaçlıyoruz. Oyun açıldığından beri oyunculardan çok olumlu tepkiler alıyoruz ve bu yeni iki etkinliğin nasıl bir etki yaratacağını merakla bekliyoruz.” dedi.

Basın Bülteni

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2018 23:50
Bu harfleri nerede kullanacağımız hakkında bir bilgi var mı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lineage 2: Revolution’da yeni yıl etkinlikleri başlıyor
İlginizi Çekebilir