Lisede geçen korku oyunu What Happened duyuruldu

Ersin Kılıç 7.05.2020 - 10:55
Birinci şahıs kamera açısına sahip olan ve lisede geçen korku oyunu What Happened'de Stiles isimli bir öğrencinin başından geçen olaylara tanıklık edeceğiz.

What Happened isimli yeni bir korku oyunu daha duyuruldu. Genius Slackers ekibi tarafından geliştirilen ve lisede geçen bir korku oyunu olan What Happened'te Stiles isimli bir öğrenciyi kontrol edeceğiz ve karakterin hikayesine daha yakından bakma şansına erişeceğiz.

Lisede geçen korku oyunu What Happened duyuruldu

What Happened aslında hem görsel anlamda hem de sahip olduğu öğeler ile bu türde daha önce gördüğümüz oyunlara da benziyor. Yine de hikaye işleyişinin Life is Strange gibi bir anlatıya sahip olma ihtimali de var. Yani korku ve gerilim öğelerinin yanı sıra kontrol edeceğimiz Stiles isimli karakterin problemlerine de odaklanabilir.

Oyun hakkında en sevdiğim nokta ise teması oldu. Özellikle manşette de görebileceğiniz posterinin etkileyici durduğunu da söylememiz gerekiyor. Polonya merkezli yapım ekibinden gelen ilk bilgilere göre oyunda Stiles'i hem mental hem de gerçek anlamda korumamız gerekecek. Bulmaca öğelerinin de yer aldığı oyunun üç yıldır geliştirildiği ve ilgi çekici bir hikayeye sahip olduğu da belirtilmiş. Temmuz ayında Steam üzerinden yayınlanacak olan What Happened, yıl sonuna doğru ise konsollar için çıkacak. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lisede geçen korku oyunu What Happened duyuruldu
İlginizi Çekebilir